E veche..e modulu de diagnoza pe care si l face singura masina testeaza ceasurile de bord si ce mai e pe acolo...merge si la versiuni cu CB si fara CB si nu e 7101 la toti, aia depinde de ce model de panou de bord ai
computer de bord?
Collapse
X
-
instalare cb
buna ziua,am un logan diesel Ambiance,cumparat in mai 2007,imi apare pe ecran 7111,as dori sa-mi montez un cb ,vreau niste informatii,unde gasesc toate cele necesare activarii cb,sunt din lehliu gara(langa bucuresti),astept un raspuns ,va multumesc.
Comment
-
-
am si eu o intrebare. daca s-a mai adesat sper sa nu aruncati cu pietre in mine.
Mi-am activat si eu CB. intrebarea mea este la ce viteza incepe sa va indice consumul instantaneu?! pana la o anumita viteza indica --.- abia apoi incepe sa indice 14,5 18.6 21.3 mie incepe sa-mi indice de pe la 35km/h. la voi!?
Comment
-
In manualul de utilizare a masinii (pagina 1.36) spune ca indicarea consumului instantaneu incepe de la 30 km/h.
La fel, viteza medie, consumul mediu, se afiseaza dupa primii 400 m parcursi.Last edited by danielliviu; 19 June 2011, 23:41.
Comment
-
Originally posted by aurel eftimie View Postbuna ziua,am un logan diesel Ambiance,cumparat in mai 2007,imi apare pe ecran 7111,as dori sa-mi montez un cb ,vreau niste informatii,unde gasesc toate cele necesare activarii cb,sunt din lehliu gara(langa bucuresti),astept un raspuns ,va multumesc.ECUFix
Please don't visit my homepage!
Comment
-
Am un prieten care are o mica problema.In urma unui accident a avut dauna totala la loganul lui din 2005.Acum si-a luat altul (tot diesel) din 2009.Pe cel vechi a avut consum instantaneu si m-a intrebat ce poate face sa aiba si pe cel nou CI.Se poate lua cipul de pe cel vechi si pune pe cel nou?Ce trebuie facut in cazul in care se poate pune cipul vechi(rescriere km etc.)?KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Trebuie sa ia bordul de la cea veche pentru consum instant.
Comment
Comment