A tras fir de la UCE injectie la tabloul de bord, mai exact.
computer de bord?
Collapse
X
-
-
Cititi TOT TOPICUL
Am tot spus si pe celalalt forum LIPSESTE INSTALATIA ELECTRICA la cele fara CB, se leaga pinul 11 UCE la pin19 bord(mufa gri) si maneta asa cum edescris mai inainte in topic..dar mare atentie un sg scurt la masa cu firul de la uce si se arde portul de informatii CB din uce...adica nu mai afiseaza nimic.
Acum cu kit-urile...vad ca toti au copiat ideea mea...si macar o bere nu am vazut - cine vrea sa isi activeze cu chit...inlocuire de eeprom cu 8 pini SMD..trebuie sa stie ce face...altfel faceti ca altii care au ars CPU tablou de bordDaca nici aici nu gasesti ce te intereseaza mai cauta prin forum...sigur este ascuns pe undeva. foloseste "Search"
Comment
-
sal. Am un logan 1.6 MPI cumparat in 14.09.2006. Am toate functiile computerului de bord mai putin cea cu consumul mediu. As putea face ceva sa-l am?
Inca ceva, exista vreun dispozitiv pentru afisarea consumului mediu pe gaz daca nu e din fabrica instalatia?NU ZBURA MAI REPEDE DECAT INGERUL TAU POATE SA O FACA
Comment
-
Salut,
Daca poti sa ma ajuti, spune-mi si mie cum gasesc "pinul 11" al UCE Delphi pentru Pickup dci 85 fabricat iunie 2008. Din toate configuratiile (vreo 5) pe care le-am gasit nu corespunde nici una cu mufa din aripa, iar pe UCE injectie care are 3 mufe, notarile sunt 1-4 cu A-M?
Multumesc
Comment
-
Salutari la toata lumea....pt. cei din Timisoara recomand kit-ul lui Dydycom, el mi la trimis iar eu l-am montat in fata blocului...si asta se intampla la sfarsitul lui 2006....asadar pot sa ajut cu sfaturi celor care vor sa-si monteze....numai bine.
Comment
-
Originally posted by laurika_law View Postsal. Am un logan 1.6 MPI cumparat in 14.09.2006. Am toate functiile computerului de bord mai putin cea cu consumul mediu. As putea face ceva sa-l am?
Inca ceva, exista vreun dispozitiv pentru afisarea consumului mediu pe gaz daca nu e din fabrica instalatia?
la partea cu gpl, nu ma pricepDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment