la un logan din noimebrie 2006 stie cineva daca pot sa-mi pun pe langa consumul mediu si consumul instantaneu ?
computer de bord?
Collapse
X
-
Detalii de contact
Salutare,
Detalii de contact penntru montat computer de bord cat si ajutor in pb de electrica............
Exista pe google daca dai search dupa imbunatatiri logan un site unde sunt cativa baieti cu exprienta imprastiati prin toata tara.
pentru cei din Bucuresti care nu ma cunosc.. si care vor CB si restul de imbunatatiri....faceti click pe nick/avatar pentru a afla detaliile de contact.
Pentru ajutor in montare ( kituri cumparate de la Ciprian sau de la mine)si alte relatii va astept la tel 0723 997249 dupa ora 18 pana pe la 21 .Daca nici aici nu gasesti ce te intereseaza mai cauta prin forum...sigur este ascuns pe undeva. foloseste "Search"
Comment
-
Vitezometru
Originally posted by voinicul_vl View Postam o intrbare numi merge kilometraju c tre s fac???restu imi merge tot la bord...c tre s schimb?????
Nu cumva ai schimbat casetofonul....si ai taiat firele verzi...
in curand voi lansa o oferta de completa si pe Logan club pentru imbnunatatiri la Logan, Sandero, Solenza si nu numai a.i. cei din bucuresti sa nu mai cumpere cip-uri de pe net, si dupa aceea sa planga dupa baniDaca nici aici nu gasesti ce te intereseaza mai cauta prin forum...sigur este ascuns pe undeva. foloseste "Search"
Comment
-
isi dau eu raspunsul...consumul instant este super in momentul in care mergi la drum lung...si vrei sa mergi cat mai economic,nu putine sunt momentele in care ramai cu piciorul apasat mai mult decat este necesar pe pedala de acceleratie...in momentul in care dai un ochi pe ecran...vezi ca ai consum mai mare...si automat ridici piciorul de pe pedala. eu asa am reusit (in conditii ideale de trafic si meteo) in exterior consum de 4.9 .
in rest in general am intre 5.8-6.2 in exterior.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment