Angels Eyes Dectane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aicea scrie ca au reglaj pe inaltime.

Comment

1144.00 RON ?!?!? Wow, pret nu gluma. Cine e interesat, le vad eu pe ale mele ( StreetStorm negre) cu 700 RON.
      sigpic
      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Aici http://www.tunertools.ro/faruri.php?cat=ZGFjaWE= e 927 lei acelasi model, adica SWD01B, diferenta e de 217 lei...e ceva....in caz ca va intrebati, pretul e cu TVA cu tot!
        Last edited by kta_stoia; 26 August 2009, 21:03.

Comment

are cineva puse angelsurile de la dectane?daca da ,sa ne bucure si pe noi cu niste poze

Comment

As fi cruios daca chiar functioneaza reglajul pe inaltime.

Comment

la cele de la dectane difera si lumina cerculetului. este un alb neon nu galben

astea dectane stiu ca au lumina cerculetului alb neon iar cele normale galbena
              Last edited by sKyb0y; 30 August 2009, 00:54. Reason: Automerged Doublepost
              From Miami 2 Ibiza
              Voucher
              http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Chiar nu are nimeni sa ne puna niste poze + impresii?

Comment

nu cred ca multi loganisti doresc sa dea atatia bani pe niste angels. ce vad in oras au street storm sau chinezari vitan !
                  From Miami 2 Ibiza
                  Voucher

Comment

din ce am citit undeva pe forum, unii dintre voi spuneau ca nu lumineaza asa de bine in fata masini, ca nu s ar vedea bine denivelarile. Atuci de ce iti mai pui astfel de faruri, cele stok sunt super ,lumineaza excelent.

Comment

...isi pune lumea ,ca si-a mai pus cineva si ca dau bine pe masina,factorul utilitate nu se pune sau conteza mai putin,importanta e imaginea masinii...

Comment

Eu am chinezarii dalea + xenon,se vede decent dar ai naspa ca nu ai reglaj pe inaltime.

Comment

incep sa ma conving tot mai mult ca mai bine raman la stock si sa imi pun xenoane. un sfat pt ce xenon sa imi pun ? eventual o marca decenta?
                          From Miami 2 Ibiza
                          Voucher

Comment

[QUOTE=sKyb0y;400501]incep sa ma conving tot mai mult ca mai bine raman la stock si sa imi pun xenoane. un sfat pt ce xenon sa imi pun ? eventual o marca decenta?[/QU

Iti recomand philips.Chiar au ajuns sa aiba un pret decent iar calitatea recomanda aceasta firma.Cred ca ajung la 500 maxim,cu bixenon

Comment

Originally posted by sKyb0y View Post
                              nu cred ca multi loganisti doresc sa dea atatia bani pe niste angels. ce vad in oras au street storm sau chinezari vitan !
                              eu unul inca nu sunt convins de utilitatea angel eyes-ilor insa daca ar fi sa imi pun clar dectane mi-as lua; iti doresti un lucru iei unul de calitate si in plus omologat UE nu o chinezarie doar ca sa spui ca il ai pentru ca apoi sa ti se abureasca, sai sa ti se topeasca plasticul etc...parerea mea e ca franele si luminile sunt sfinte pentru siguranta la drum
                              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Dupa cum am mai spus eu am Stret Storm de anul trecut din mai, nici nu au aburit , nici nu s-a topit nici nu s-au ars ledurile, deci sunt foarte multumit de ele.
                                La momentul cand le-am luat eu nu stiam ca exista modelul Dectane, probalil luam de acestea daca stiam de reglajul pe inaltime dar asa sunt super bune Stret Storm .
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google