Aicea scrie ca au reglaj pe inaltime.
Angels Eyes Dectane
Collapse
X
-
1144.00 RON ?!?!? Wow, pret nu gluma. Cine e interesat, le vad eu pe ale mele ( StreetStorm negre) cu 700 RON.
Comment
-
Aici http://www.tunertools.ro/faruri.php?cat=ZGFjaWE= e 927 lei acelasi model, adica SWD01B, diferenta e de 217 lei...e ceva....in caz ca va intrebati, pretul e cu TVA cu tot!Last edited by kta_stoia; 26 August 2009, 21:03.
Comment
-
la cele de la dectane difera si lumina cerculetului. este un alb neon nu galben
astea dectane stiu ca au lumina cerculetului alb neon iar cele normale galbena
Comment
-
nu cred ca multi loganisti doresc sa dea atatia bani pe niste angels. ce vad in oras au street storm sau chinezari vitan !
Comment
-
incep sa ma conving tot mai mult ca mai bine raman la stock si sa imi pun xenoane. un sfat pt ce xenon sa imi pun ? eventual o marca decenta?
Comment
-
[QUOTE=sKyb0y;400501]incep sa ma conving tot mai mult ca mai bine raman la stock si sa imi pun xenoane. un sfat pt ce xenon sa imi pun ? eventual o marca decenta?[/QU
Iti recomand philips.Chiar au ajuns sa aiba un pret decent iar calitatea recomanda aceasta firma.Cred ca ajung la 500 maxim,cu bixenon
Comment
-
Originally posted by sKyb0y View Postnu cred ca multi loganisti doresc sa dea atatia bani pe niste angels. ce vad in oras au street storm sau chinezari vitan !"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Dupa cum am mai spus eu am Stret Storm de anul trecut din mai, nici nu au aburit , nici nu s-a topit nici nu s-au ars ledurile, deci sunt foarte multumit de ele.
La momentul cand le-am luat eu nu stiam ca exista modelul Dectane, probalil luam de acestea daca stiam de reglajul pe inaltime dar asa sunt super bune Stret Storm .sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment