astia sunt nebuni pai daca nemontate si nevopsite ajung aproape 2700 ron. pai te ajunge 3500 kitu cu totu' ca o sa iti bage o manopera din aia de vreo 4 zile ca sa te usuce!
unde as putea gasi asa ceva
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprianUite si preturile pentru elementele de tuning pe care le ofera Dacia.La aceste preturi se adauga vopsitul + montajul.
ASA AR MAI MERGE
DAR CIND ARE TOATA LUMEA............... PARCA NU MAI IMI PLACELoganist......
Comment
-
tuning si alte modificari
am pus si eu prelungitoare la spoilere , dar nu asa scump cum ziceti voi.35 de lei bucata plus 50 de lei vopsitu si iata:
Comment
-
Originally posted by levisu View Postam pus si eu prelungitoare la spoilere , dar nu asa scump cum ziceti voi.35 de lei bucata plus 50 de lei vopsitu si iata:
Comment
-
Originally posted by levisu View Postam pus si eu prelungitoare la spoilere , dar nu asa scump cum ziceti voi.35 de lei bucata plus 50 de lei vopsitu si iata:Loganist......
Comment
-
Parerea mea ca cel mai bine e sa gasesti pe cineva sa le toarne din fibra ca iesi si mai ieftin si le faci cum vrei tu,duci niste poze si ti le face ala cum ai tu chef, parerea mea1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
Nu cred ca ai iesi mai ieftin.. adica depinde de mana de lucru la fiecareLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment