Unde Se Poate Face O Remapare In Cluj?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Se Poate Face O Remapare In Cluj?

stie cineva unde/la cine se poate face o remapare in cluj? la un pret rezonabil bineinteles. era un thread facut de userul kristikapa dar nu-l mai gasesc. s-a sters, nu se mai ocupa cu asa ceva ??? care-i faza...
    Un om fie crede, fie nu ca poate sa faca ceva, de obicei are dreptate.

incearca aici http://www.loganclub.ro/forum/chiptu...rnova-t60.html, eu am de la ei cip,facut de Doc, si multi colegi din bucuresti au la la fel, la 150 de ron si nu am nici cea mai mica problema, se poate sa aiba si reprezentant in cluj. Respect ! ! !
    Last edited by B-64-MVP; 6 September 2009, 20:35.
    sigpic
    The MVP

Comment

Vezi ca pe data de 26-27 Septembrie o sa ajung la Cluj. Da-mi un PM cu numarul de telefon sau ma suni la 0751.194.100 si rezolvam cand ajung acolo.
      Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
      www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

Cea mai buna alegere posibila este sa o faci la Doc in 26-27 Septembrie cat va fi in Cluj.
        Bafta!!!
        sigpicFast&Furious
        Team CSR
        Logan Club CLUJ

Comment

Cine mai este din zona Brașov-Sighisoara-Tg. Mureș-Cluj să-mi trimită PM cu numărul de telefon. Fac o listă cu cei care vor chiptuning la Logan pentru a știi dinainte cum să-mi organizez timpul în aceea perioadă.
          Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
          Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
          www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

Cine ar putea sa ma ajute cu o rempare n cluj?
            fara linkuri externe in semnatura.

Comment

Salut. Te pot ajuta eu. Am fost plecat o perioada din Cluj dar acum m-am stabilit din nou aici. 0744154441
              Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

Originally posted by kristikapa View Post
                Salut. Te pot ajuta eu. Am fost plecat o perioada din Cluj dar acum m-am stabilit din nou aici. 0744154441
                Faci si la 1.2? La ce preturi?

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google