stie cineva unde/la cine se poate face o remapare in cluj? la un pret rezonabil bineinteles. era un thread facut de userul kristikapa dar nu-l mai gasesc. s-a sters, nu se mai ocupa cu asa ceva ??? care-i faza...
Unde Se Poate Face O Remapare In Cluj?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
incearca aici http://www.loganclub.ro/forum/chiptu...rnova-t60.html, eu am de la ei cip,facut de Doc, si multi colegi din bucuresti au la la fel, la 150 de ron si nu am nici cea mai mica problema, se poate sa aiba si reprezentant in cluj. Respect ! ! !Last edited by B-64-MVP; 6 September 2009, 20:35.sigpic
The MVP
-
Vezi ca pe data de 26-27 Septembrie o sa ajung la Cluj. Da-mi un PM cu numarul de telefon sau ma suni la 0751.194.100 si rezolvam cand ajung acolo.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Cine mai este din zona Brașov-Sighisoara-Tg. Mureș-Cluj să-mi trimită PM cu numărul de telefon. Fac o listă cu cei care vor chiptuning la Logan pentru a știi dinainte cum să-mi organizez timpul în aceea perioadă.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment