Paravanturile zgarie geamurile.!!!!
Efect Paravanturi Sau Deflectoare De Aer Logan
Collapse
X
-
Comment
-
si eu am puse paravanturi pe logan fata si spate si mi se par f bune mai ales pe timp de ploaie mai ales ca sunt fumator si mi se par ex de bune chiar daca au zgariat geamurile prea putin ma intereseaza la fel si geamurile se inchid putin mai greu mie un pic frica sa nu se strice motorasul dar in rest e ok aratand si masina un pic mai bine(le am cumparate de la dacia cu 180ron)cam scump dar merita.........toate bune
Comment
-
dap. si eu am montat paravanturi originale (200ron) fumurii pe toate usile ... sunt ok pe ploaie pt. fumatori + aspect dragut ... etc, etcIn cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
Am studiat și eu problema asta cu paravânturile, mai ales că loganul meu nu are A.C. Nu eram hotărât ce să aleg, mai ales că am citit diverse păreri (și nu doar în acest forum) cum că se mătuiesc în timp, că unele sunt prea scumpe (cele ungurești Sz***na), ș.a.m.d. Asta până lunea trecută, când m-am întâlnit cu instructorul meu de la școala de șoferi. Când am făcut școala nu m-a interesat problema paravânturilor, dar acum m-am uitat la ale lui și am văzut că sunt ungurești (marca menționată mai sus). Arătau foarte frumos pe Loganul lui și nu sunt mătuite deloc, iar când mi-a zis că le are montate de vreo 6 ani, m-a convins ce să cumpăr. Le-am comandat în aceeași zi (set complet față+spate 263 lei cu transport cu tot) și ieri dimineață le-am primit. Le-am și montat deja și urmează să văd efectele pe care le au. Deocamdată azi am lăsat mașina în parcare la serviciu până la ora 16 în soare, cu geamurile deschise 2-3 cm iar când m-am urcat în mașină ca să plec acasă am constatat cu mulțumire că pot respira în interiorul ei fără să fie nevoie să las portierele larg deschise timp de câteva minute, cum făceam până acum.
Îmi place și felul cum arată mașina cu aceste paravânturi.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
@Kojak
După cum a precizat și colegul AlexPetro mai sus, în Petroșani a fost senin și soare. Răcoare a fost doar de dimineață. Acuma depinde și ce înțelegi tu prin „răcoare”. Observ că ești din București, deci presupun că dacă ai avea ocazia să locuiești o săptămână în Petroșani, la mijloc de iulie, ai dârdâi de frig. Noi suntem totuși la munte, orașul este plin de spații verzi pe toate străzile și aerul este întotdeauna respirabil, chiar și în miezul verii în soare strălucitor.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
Comment