Cam cat costa sa vopsesti tot golanu`intr-o culoare mai interesanta(ex. mov, verde deschis)?
Vopsit Masina
Collapse
X
-
Vopsitul in sine nu ii asa scump... depinde unde mergi.. vopseaua costa mai mult.. depinde ce culoare daca movul ala vrei sa fie metalizat alti bani sau cameleon alti bani.. etc. totul se rezuma la pretul vopseleiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
In jur de 1000 euro manopera la care se adauga pretul vopselei, a perlei (daca vrei) si a lacului. Undeva la 5-6 mii de lei. Vopsit profesional iar in pret este inclus si polisarea de dupa uscarea lacului.sigpic
Comment
-
depinde pretul vopsitului...ca daca faci pe naspa la dacia...te duce cam 10-11 mil manopera+vreo 4-5 mil vopseaua +1-2 mil lacu...daca vrei sa faci pe fata cam 42 de mil...asta era pretu in martie cand am intrebat eu un vopsitor de la dacialow....&.....slow
Comment
-
Pentru o vopsire ireporsabila se vor da 1 2 maini de lac in plus, apoi ele vor fi "eliminate" prin polisare. Eu vorbesc de o vopsire adevarata.sigpic
Comment
-
Vopsitul masinii e o arta, parerea mea, un vopsitor bun(meserias) iti ia bani multi !!!
Plus de asta tre' sa stai dupa el, fiind bun e si cautat de multa lume, masini bengoase, bani mai multi de la UNII... e multe
Succes daca vrei sa faci asta....un cameleonsigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment