Vopsit Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsit Masina

Cam cat costa sa vopsesti tot golanu`intr-o culoare mai interesanta(ex. mov, verde deschis)?

Vopsitul in sine nu ii asa scump... depinde unde mergi.. vopseaua costa mai mult.. depinde ce culoare daca movul ala vrei sa fie metalizat alti bani sau cameleon alti bani.. etc. totul se rezuma la pretul vopselei
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Alte pareri?

Comment

Hoho Keanu, chiar e asa ieftina manopera? Nu e chiar asa floare la ureche vopsitul asta, ca doar nu o da cu trafaletul! Ynp la service Dacia te ajunge cam la 3000-4000 lei depinde de vopsea cum zicea si Keanu.

Comment

In jur de 1000 euro manopera la care se adauga pretul vopselei, a perlei (daca vrei) si a lacului. Undeva la 5-6 mii de lei. Vopsit profesional iar in pret este inclus si polisarea de dupa uscarea lacului.
          sigpic

Comment

Masina eu stiam ca se polseaza daca nu iese bine vopseau daca este meserias bun nu se face asa ceva!

Comment

depinde pretul vopsitului...ca daca faci pe naspa la dacia...te duce cam 10-11 mil manopera+vreo 4-5 mil vopseaua +1-2 mil lacu...daca vrei sa faci pe fata cam 42 de mil...asta era pretu in martie cand am intrebat eu un vopsitor de la dacia
              low....&.....slow

Comment

Pentru o vopsire ireporsabila se vor da 1 2 maini de lac in plus, apoi ele vor fi "eliminate" prin polisare. Eu vorbesc de o vopsire adevarata.
                sigpic

Comment

eu stiu o vopsitorie buna in tunari,sunt meseriasi baietii,si e cam vreo 15 mil manopera,cu tot cu polisare

Comment

Eu ma refer la ceva autorizat si de incredere, asa la baieti am unde sa o vopsesc de N ori

Comment

Depinde cine face treaba, in jur de 1500-2000 ron. asta este ultima informatie pe care o am, binenteles fara factura.

Comment

Vopsitul masinii e o arta, parerea mea, un vopsitor bun(meserias) iti ia bani multi !!!
                        Plus de asta tre' sa stai dupa el, fiind bun e si cautat de multa lume, masini bengoase, bani mai multi de la UNII... e multe
                        Succes daca vrei sa faci asta....un cameleon
                        sigpic
                        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google