Idei,sfaturi,comentarii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

exact la asta ma gindeam si eu cind le-am facut
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

inca un bolid
      Attached Files

Comment

la un tuning de interior pt panourile de usi la ph1 te-ai gandit?

Comment

da ,dar inca lucrez la idee

Comment

vrei o ideie?

vrei un impuls?
            Last edited by flytomefly; 4 October 2009, 20:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

dai drumu ,da ai grija sa se potriveasca si cu restu masinii

Comment

imperecheaza pozele si zi-mi daca-ti place ideia !
                Attached Files

Comment

misto , da unde gasesti chestiile astea?

Comment

la mine sau le faci singur doar ti-am spus ca este un impuls pt tine.Poti sa imbunatatesti ideia si sa vii si tu cu un impuls ,doar acesta este progresul,nu-i asa?

partea buna este ca se pot face si pt alte tipuri de masini .
                    Last edited by flytomefly; 5 October 2009, 08:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu vreau sa fac o mica modificare la portiere(sa aduc comenzile la geamuri pe ele), dar sa faci chestia asta la boxe te-ai gindit?
                      eventual o schimbare a luminii in functie de volum(ca si acul de la vitezometru in functie de viteza)

Comment

se merita sa aduci o dublura a comenzilor pt geamuri in panourile portierelor insa ar trebui sa gasesti butoane care sa se asorteze ,sa dea bine montate in portiere-eventual incadrare in snururi de lumina.Pentru difuzoare -nu este imposibil de pus contur luminos insa eu nu as face asa ceva ,s-ar transforma masina in orice altceva ,ar fi deranjant sofatul in conditiile schimbarii permanente a luminii,obositor chiar !Prefer o lumina discreta dar de mare efect ,ma refer la confortul la volan.

Comment

iti gau dreptate. si eu prefer la fel ,insa am dezvoltat ideea un pic mai mult ,ca la o adica poti transforma tot interiorul intr-o discoteca.
                          dar revenind la exterior-stie careva cine se ocupa de fibra prin brasov??

Comment

Salutare sunt nou pe forum si nu am dat de nici o poza cu LOGANUL albastru cu 2 dungi albe pe partea stanga si cu jantele OZ pe 17 albe, care a fost prezent la vitantis pe 10-11 octombrie.

Comment

La my ride culmea este chiar primul da click http://www.loganclub.ro/forum/zexsta...2009-t642.html

Nu mai da quote la postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.
                              Last edited by valeriuciprian; 14 October 2009, 18:54.
                              Logan by Renault Pure Blood
                              Nothing beats Low Cost

Comment

referitor la butoane,pentru a pastra aspectul,merg puse ori o pereche de la geamurile spate ,ori una de la consola,iar la modificarile aduse unei portiere tre facuta si la sora-sa
                                se mai poate monta comanda la toate pe consula centrala insa trebuie mutate butoanele de la dezaburire si inchidere( eu m-am gindit pe masca de la frina de mina, unde merg ok)

P.S. bun venit in club,drumuri line

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google