Golan By Renault

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu de cand am loganul ii zic GOLAN, uite si alte incercari #113
    io's mai tipicar, sa vada si ochii mei pe viu si ma hotarasc
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

crististreulea o sa vezi pe viu am comandat 2 bucati pt Timisoara.
      sigpic #

Comment

mie nu-mi place cum arata
        Comanda modulul DRL de aici

Comment

mumus eu zic ca te risti prea tare.
          hai la subiect mie imi place mie nu sariti cu comanda.
          sigpic #

Comment

@mumus, il pot face material oglinda, (acolo e intunecat pt ca reflecta un copac, daca-l pui in bataia luminii e alb ca cea facuta de mine ), dar e subtire are 0.8 mm, asta gen inox e de 1,6 mm
            Eu nu pot da culoare materialului, el este un plastic special cu o anumita textura, eu numai cat il tai si-l gravez
            adimrv, maine iti pun coletul la posta

nu ma deranjeaza parerile contra, eu doar am raspuns la solicitarea unor colegi de forum, care-si rasfata Golanul
            Last edited by demonhunter; 12 October 2009, 22:20.

Comment

..........
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by mumus
                mie imi place de tine Mona.
                mumus tata, te carp de nu te vezi! pe langa ca esti offtopic, Mona e nevastamea si da, stiu ca stiai
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                  De prost gust....Parerea mea
                  Sustin ideea. Eu zic ca se potriveste la marele fix cu sigla de 1.6 16v pusa pe 1.4.
                  sigpic

Comment

@streulea...si un pic off topic...la tine cum arata in poza, e la fel ca prima mea incercare...a doua incercare, inainte de clean portbagaj, am luat 2 sigle si am facut una cu golan... la mine pe thread vezi ca-s poze cu versiunea 2
                    @demonhunter...incearca dintr-un material mai gros, sau nu stiu, dar asa arata prea ...sec...sorry
                    arata ca forma cu sigla originala, dar nu prea arata ca sigla originala
                    bafta in continuare cu proiectu
                    Life is short...play more!
                    http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

nu este material mai gros, o sa ma interesez daca se gaseste material la grosimea asta dar oglinda, dar ma indoi... nu am vazut nicaieri...

Comment

eu am fost cu propunere sa faca demonhunter si abia astept sa ajunga la timisoara,cui nu-i place ghinion sa faca ei ceva nu numai comentarii.
                        sigpic #

Comment

dud, hai sa nu-i murdarim thread-ul lui deamonhunter, el nu a zis nimic de genul ce ai zis tu acum, a fost mai diplomat...
                          in privinta "cui nu-i place ghinion sa faca ei ceva nu numai comentarii"...uite-te la ce a postat streulea cu incercarea lui, uite-te la incercarea mea, doar pentru mine facuta, a doua incercare adica, si o sa vezi cum au iesit...doar ca noi nu ne-am gandit sa si comercializam
                          de aia i-am urat bafta cu proiectul lui demonhunter, nu din rautate sau alte alea...
                          si acum sa fiu rautacios un pic, desi nu-mi sta in fire...eu as putea face varianta GOLAN cum am facut-o a doua oara, si cu tot cu un profit as scoate-o la 40 lei + transport DAR deja is OFF topic rau...deamon da-i inainte, si sper sa-ti vina o idee sa faci sigla mai groasa, gen cea originala...
                          o idee, nu poti taia din plastic sigla cum ai taiat inoxul deja, si sa lipesti cumva inoxul peste plasticul ala? ;) think about it!
                          Last edited by bolo; 13 October 2009, 21:57.

Comment

bolo mie nu-mi place ce a incarcat crististreulea iar incercarea a 2- a nu am vazut .dar daca nu face cineva pt comercializare de unde putem achizitiona?
                            Last edited by Cezar; 13 October 2009, 22:54.
                            sigpic #

Comment

ok, va rog sa luati pozele ca punct de referinta, poate il ajuta pe demonhunter, si oricum nu stiu cum sa fac sa dau link catre thread-ul meu unde is pozele, oricum in ultimul post ti-am dat o idee, vezi daca poti face ceva cu ea
                              prima incercare la mine arata la fel ca la streulea, a doua arata asa, doar ca inainte s-o finisez la gata, sa arate ca dintr-o bucata, mi-am facut clean la portbagaj, asa ca a cazut proiectul...
                              Attached Files

Comment

In prima poza arata foarte bine.Eu l-as lipi in interior,probabil pe bord.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google