In sfarsit am reusit sa gasesc husele cele mai potrivite pt Loganul meu. Am tot incercat tot felul de huse de prin Carrefour, Real, dar degeaba. Nu tineau mai mult de un an si cand coboram din masina sau ma urcam se haiau si se strambau oricat as fi incercat eu sa le starng pe sub scaune. Asa ca am fost pe str. Poporului in Constanta, la o tapiterie auto, mi-am ales culorile si mi-am comandat huse din piele ecologica la pretul de 270 lei, cu montaj inclus. In numai 55 min toata treaba a fost gata. Husele vin ca si turnate, bagi mana in foc ca sunt din fabrica. Nu va faceti probleme ca se crapa, am un coleg care le are de un an sau mai bine si se comporta foarte bine. Plus de asta el este si taximetrist si se urca multa lume in masina si tot nu dau semne de oboseala. Nu fac reclama la firma de tapiterie auto, dar o recomand cu toata inima. Promit ca va voi posta niste poze sa vedeti ce marfa au iesit.
Am promis ca postez imagini cu husele. [IMG]C:\Documents and Settings\Zake\My Documents\My Pictures\poze\Razvan[/IMG]
Imi pare rau, dar nu stiu cum sa fac sa postez imaginile. Dau sa inserez poza si imi cere URL. Ce trebuie sa fac?
Am promis ca postez imagini cu husele. [IMG]C:\Documents and Settings\Zake\My Documents\My Pictures\poze\Razvan[/IMG]
Imi pare rau, dar nu stiu cum sa fac sa postez imaginile. Dau sa inserez poza si imi cere URL. Ce trebuie sa fac?
Comment