Soundracer Pt Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Soundracer Pt Logan

Cum se poate transforma modelul Dacia Logan într-un BMW M5 sau chiar Audi R8?.Toţi taximetriştii să îşi ia notiţe.
    Dacă vă imaginaţi că se poate pune fizic un motor V8 sau V10 pe o Dacia Logan, atunci aţi greşit clasa, nu avem lecţii despre alchimie. Dar vă putem spune cum se poate face Logan-ul să murmure ca un supercar, aducându-şi şoferul în pragul extazului. Este o metodă foarte simplă, gadgetul se inserează în locaşul brichetei şi în rest face toate treaba. De fapt "minunea" este un modulator FM, care emite către aparatul radio sunetul unui motor V8 sau V10, la alegere.

Cei care au produs acest gadget spun însă că are un modul de detectare a turaţiilor şi că va "cânta" doar după cum îi dictează pedala de acceleraţie. Dacă merge însă pentru acest VW Polo, evidenţiat în clipul ataşat, atunci cu siguranţă merge şi pe un Logan 1.6 16v. Iar partea cu adevărat senzaţională este că această invenţie costă doar 39.99$. Probabil cel care o va aduce în Vitan va da lovitura anului!

Soundracer
    Attached Files
    Last edited by D-FENS; 13 November 2009, 19:09.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

poi domnu` d-fens poate te risti sa cumperi matale intai sa vedem ce si cum ) ca dupa or sa apara multi doritori...

Comment

Nu-i rea ideea.Pun monopol si-l dau cu 50 de dolari...

Am uitat sursa,bat-o vina!
      Last edited by D-FENS; 13 November 2009, 19:17.

Comment

ma faci sa renunt la toba pentru asta ) tare rau ;)

Comment

Hai cu topicul unde montam difuzoare in exteriorul masiniisa se auda "turbo" si afara
          sigpic

Comment

Valeriu montam boxe si afara. Mergem la curse, acceleram de doua ori se retrag toti de la autohtone
            sigpic

Comment

Cred ca Garcea intr-n ceata cu asa ceva.

Comment

Nu cred ca va intra in ceata...te incadreaza la "Tulburarea linistii publice"...si cam atat.
                sigpic

Comment

ECUFix
                  Please don't visit my homepage!

Comment

cu gadgetul asta se merita sa pui un al doilea cass in torpedou, numai pe radio sa mearga asta pe el, si un woofer de 10" sau 12" pe sub masina pe undeva, de preferat pe la motor sa sune cat de cat real
                    chiar m-ar batea gandul
                    Life is short...play more!
                    http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Cred ca mai degraba trebuia postat la filmulete haioase, eu unul m-am stricat de ras cand ala deabia se misca si facea ca avionul la decolare!
                      Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

va dati seama ce se intampla daca ai boxe stock...o sa dea rateuri motorul
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

D-fens., cei din vitan o sa dea lovitura cand scoti chinezii varianta contrafacuta modulatorului.
                          Deci, avem solutii:
                          In loc de evacuare - modulator FM
                          In loc de turbo - fake bov
                          Ceva pentru "in loc de putere" nu gasim? Sau... pentru aia e loganu?
                          sigpic

Comment

nasol e ca tre sa vina de la mama dracu din america... dar daca sunt doritori...va astept cu comenzi
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cred ca eu o sa-mi iau unul .
                              PS:am vazut la pimp my ride,o chestie de genul,dar ei au montat sub masina 4 subwoofere,si 6 inalte;si avea foarte multe sound-uri de la diverse masini sport.Masina in cauza era o duba a unei femei.
                              Deci care este pretul final?Aproximativ cu transport cu tot cam cat ar veni?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google