Acum vad si eu de ce eran sunat de clienti sa ma intrebe de turbina electrica. Ma intrebau daca dupa soft pun si tubina eletrica castiga mai mult ... raspunsul meu in momentul ala as fi vrut sa fie de genul Unii chiar nu stiu nici fizica elementara de clasa a 7 a (parca atunci am facut asa ceva), daca nu in liceu sigur prin clasa a 9 a.
Pentru Cei Care Vor 150cp
Collapse
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
salut baieti, si eu sunt fericitul posesor al uni logan 1,6 8v si eram f fericit ca o sa mi pun filtru sport!dupa ce am luat topicul; cap coada si am tot citit pe forum despre modificari de genul am ajuns la concluzia ca nu este o investitie care merita. haideti sa va spun altecav in schimb:eu mai am si o dacie injectie din 2002;am vrut sa iau un filtru sport si pentru batrana si am renuntat deoarece am apelat la o alta solutie mult mai ieftina, adica investitie zero:am scos tubul de intrare in filtrul de aer si astfel am obtinut un debit mai mare de aer , un sunet super de la 2000 incolo si un consum sensibil mai mare a, aprox. 0,5 l de benzina si 1 l de gaz mai mult(am uitat sa va zic ca cacia mea are si gaz!!!chiar se simte ca trage mai bine, mai ales ca in drumurile mele parcurg o coasta destul de mare si sinuoasa si trage f bine comparativ cu modul in care se comporta inainte de "tuning"!!!ce parere aveti daca facem la logan la fel???))
Comment
-
omori motorul cu praful de la noi. am testa eu pe 1.6mpi...serpentine resita-bocsa, vreo 12-13km, consum ceva mai mare, 0.2-0.3% si senzatia ca intr-adevar trage ceva mai bine. la momentul respectiv n-am avut aparatura sa vad realitatea, s-ar putea sa fie doar senzatii, mai putin consumul, care l-am verificat pe cb.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
faza cu filtrul e cu dus si intors... mie unul nu mi-a crescut consumul , nu mi s-a imbaxit clapeta de praf si mizerie si il am pe masina de 1 an aproape.. senzatie de tras exista dar nu este foarte mare diferenta ..
Comment
-
Originally posted by donpedro View Postuitati aici logan 1.6 168 cphttp://www.youtube.com/watch?v=kGZ22oUoPGcDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Si-a luat o cunostinta o super-turbina din asta la 300 lei.
E facuta dintr-un plastic nenorocit si are un motor de jucarie chinezeasca.
Inte carcasa si elice e spatiu destul de mare.
Ca efect... cred ca foeonul meu de 100 lei baga mai bine.
In 2 saptamani i s-a stricat motorasul, era de asteptat la 5000 ture il invarte curentul de aer aspirat de motor de il iau dracii. Se tocesc perii colectori din tabla.
Deci daca aveti bani de aruncat pe jucarii chinezesti.....ECUFix
Please don't visit my homepage!
Comment
-
Comment