Functie Clipire Semnalizare 3 Ori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Functie Clipire Semnalizare 3 Ori

V-ati lovit de situatii in trafic in care, de exemplu la schimbarea benzii de mers, e de ajuns ca semnalizarea sa palpaie scurt, spre exemplu, doar de 3 ori, atunci cand maneta se actioneaza pana in pintenul ala care o face sa stea fixa ?
    Am vazut acest sistem pe multe masini si as vrea sa il implementam pe Logan. Ceva idei ?
    Stiu ca UCH-ul e luat de pe megane, si din cate stiu, megane-ul are functia asta; se poate activa asa ceva prin obd ?
    In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

si daca ti putin cu degetu semnalizarea apasata? ce are?

sigpic

Comment

Asa procedez si eu, tin putin degetul pe maneta de semnalizare atunci cand vreau "o semnalizare scurta", nu apas sa faca "click".
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

ptr ca luand-o logic cand ai nevoie de acesta semnalizare scurta si manevra de schimbare se face fara a rotii prea mult volanul deci poti sa ti degetul pe maneta. ca doar daia are 2pozitii , una in care se blocheaza si una in care nu...

sigpic

Comment

Razv.an si eu sunt interesat de sistemul asta,pentru ca am la masina de serviciu si imi place foarte tare.
          Trebuie sa vorbim cu daniel poate are el vreo idee.
          Pana una alta numai bine

Comment

Nu e vorba ca "se poate si altfel " .. ca, propriu-zis, asa fac si eu, tin maneta pana in pozitia in care se blocheaza atunci cand am nevoie de o semnalizare scurta

E vorba ca .. e mai decent asa.
            E un fel de greieras pe creier, la fel cum unii pun relee ca sa faca avariile sa clipeasca in marche-arriere (desi poti sa apesi butonul oooricand) sau mai stiu eu ce bazdaganii.

Cred ca pe langa sfaturile concrete, utile, strict tehnice, ne uneste o mare pasiune pe forumul asta. Si cred ca toti am facut cel putin o modificare pe ale noastre masini de care nu era neaparata nevoie dar "asa ne place noua sa fie".

Asa ca .. daca se poate, cine e in mai mare cunostinta de cauza, hai sa vedem daca reusim sa implementam chestia asta
            In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

sustin ce azis Razv.an

Comment

Salutare,

Aceasta functie o are si masina mea de servici (Skoda Fabia) si este super mai ales la depasiri.
                real power..... diesel power by

Comment

Am vazut la Skoda Octavia un astfel de sistem, zic eu ca e eficient, la manevre rapide atingi umpic maneta si semnalizarea palpaie de 3 ori.
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

si daca boul din spate nu vede acele 3 palpairi, cu ce te incalzeste sistemul ca n-ai lasat-o sa mearga de 5 ori, sa vada berbecul? sa faca ala contestatie la politie ca nu-ti merge semnalizarea, te vad aia cu modificari artizanale si din nevinovat ajungi bun de plata. faceti-va modificari de-astea riscante, gen tiganit semnalizari, stopuri fumurii, folii pe lateral fata, ca la o adica o sa aveti numai avantaje de pe urma lor. si-atunci tot voi o sa fiti aia nemultumiti ca ala din spate v-a spart curul masinii tunate. si nici nu vi-o repara el, ceea ce mi se pare normal in conditiile stopurilor fumurii si-a semnalizarilor tiganite in stil "skoda"...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

aici ii dau dreptate lui seba, masinile care au asta din fabrica, au fost gandite, si facute in fabrica, si nu are cum sa se intample ce a zis seba, dar daca umbli si modifici, in un asemenea caz platesti desi nu ai nici o vina...
                      asa are si tata la astra lui combi din 2005, inclusiv si maneta de stergatoare, care apropo i-as da foc...am condus masina, si faceam crize, cand dai o data in jos merge pe intermitent, daca o lasi asa si mai dai o data ( tineti cont ca are doar o cursa pt toate functiile si in sus una pentru anulare, gen punct 0 in orice functie ai fi ) intra treapta 1, tot asa mai departe...enervant si iti ia ceva timp sa te obisnuiesti...
                      adevarat ca si mie mi-ar place la semnalizare faza asta cu sa dai usor de ea si sa faca de 3 ori...dar si acum fac la fel, tin usor fara sa faca click cat am nevoie daca nu trebuie sa stea asa mai mult, si gata
                      Life is short...play more!
                      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Dar ce ne facem cu aia care nu semnalizeaza deloc,,indiferent de masina,marca,semnalizare ,,,etc....Aia sunt adevaratii nesimtiti care nu semnalizeaza deloc si ar trebui un sistem care sa le dea una dupa ceafa de fiecare data cand trage de volan fara sa semnalizeze.

Comment

mariane, esti off topic...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

o fi el offtopic seba dar sa stii ca are dreptate.se cred stapani pe sosele si pun viata si masina in pericol.si ca sa fiu on cred ca functia asta s-ar putea activa la noi.ma gandesc la aici la un releu temporizat ceva...........
                            :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

e foarte utila aceasta functie a semnalizarii de 3 ori, eu mai conduc o skoda fabia care are functia asta, si e foarte placut

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google