Functie Clipire Semnalizare 3 Ori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ciprisor si Daniel.Liviu stiu ca se ocupau cu modificari, poate gasesc ei o solutie

Comment

Originally posted by Seba View Post
      si daca boul din spate nu vede acele 3 palpairi, cu ce te incalzeste sistemul ca n-ai lasat-o sa mearga de 5 ori, sa vada berbecul? ..................... faceti-va modificari de-astea riscante, gen tiganit semnalizari, .......................
      Exagerezi.
      Sistemu asta e implementat din fabrica pe multe masini si chiar e util/comod.
      Cum si cand il folosesti e treaba fiecaruia, nu comentam situatiile, sau nu prea isi au rostul aici.

Cine il face si la Logan, dau o bere.

Comment

stie cineva un montaj da sau nu??
        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Deocamdata nu. Eu am tot cautat, pe mai multe forumuri, insa deocamdata nu am gasit nimic
          In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

Trebuie modificat ceva si prin blocul de semnalizare. Am pe Bmw asa ceva dar simti la deget cand ii dai de "3 ori" si cand ii dai "normal".
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pai si la semnalizarea (maneta) de la Logan simti cand ii dai numai la ''deget''.
              Poate ca la cele cu sistemu bagat in fabrica, maneta e mai ferma cand dai sa semnalizeze (la Focus nu mi s-a parut sa mearga mai greu cand dai ''normal'' fata de Logan).

PS: ridic ''stafeta'' la 6 beri pt cine face treaba asta la Logan )))))

PPS: si mai dau inca pe atat pt cine ma scapa de sunetul ''pep/pep pep/pep pep/pep...'' la semnalizare (ma scoate din minti) vreau sunet de releu.

Comment

Ma refeream ca sunt 2 pozitii ale manetei: una de "3 ori", alta "normal". La Logan e doar pozitia normala.
                Sunetul scos de semnalizare se modifica usor cu un laptop, cablul de conectare la mufa si softul aferent. Mai mult de 10-15 lei n-ar trebui sa coste.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Schimba cineva beep-ul de la semnalizare cu sunet de releu, in Galati ?
                  In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

cred ca ar merge pusa maneta de semnalizare de pe un clio mai nou, care sa aibe functia asta, dar cred ca o sa coste ceva
                    Last edited by demonhunter; 4 January 2010, 13:05.

Comment

exista un modul pe care il setezi de cate ori sa semalizeze la o atingere, are de vanzare cristiulea daca nu ma insel, caut si revin cu detalii

http://www.tutorialelogan.ro/2011/03...one-touch.html se numeste semnalizare one touch sper ca nu am gresit cu nimic ca am aplicat linqul aici, daca am incalcat vreo regula imi cer mi de scuze
                      Last edited by bynladen; 11 June 2012, 23:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nu ai gresit cu nimic
                        se face de mult treaba asta
                        personal am asa ceva pe masina si la logan se face f usor dar este nevoie de modulul respectiv .
                        daca este cineva interesat va stau la dispozitie
                        spor

,,DE_TOATE,,

Comment

dar cum sa ne facem singuri acel modul gratuit nu ne poti ajuta?.banuiesc ca e neviue de ceva rezistente, tranzistori, diode chiar...asteptam si noi o schema gratis., hai ca am inceput cu cerseala)

Comment

ok
                            faci ,,singur,, dar trebuie sa ai notiuni de electronica si sa poti sa programezi un ,,pic,, iar de piese da sunt destule ca doar nu este chiar asa simplu de facut.

,,DE_TOATE,,

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google