Ciprisor si Daniel.Liviu stiu ca se ocupau cu modificari, poate gasesc ei o solutie
Functie Clipire Semnalizare 3 Ori
Collapse
X
-
Originally posted by Seba View Postsi daca boul din spate nu vede acele 3 palpairi, cu ce te incalzeste sistemul ca n-ai lasat-o sa mearga de 5 ori, sa vada berbecul? ..................... faceti-va modificari de-astea riscante, gen tiganit semnalizari, .......................
Sistemu asta e implementat din fabrica pe multe masini si chiar e util/comod.
Cum si cand il folosesti e treaba fiecaruia, nu comentam situatiile, sau nu prea isi au rostul aici.
Cine il face si la Logan, dau o bere.
Comment
-
Pai si la semnalizarea (maneta) de la Logan simti cand ii dai numai la ''deget''.
Poate ca la cele cu sistemu bagat in fabrica, maneta e mai ferma cand dai sa semnalizeze (la Focus nu mi s-a parut sa mearga mai greu cand dai ''normal'' fata de Logan).
PS: ridic ''stafeta'' la 6 beri pt cine face treaba asta la Logan )))))
PPS: si mai dau inca pe atat pt cine ma scapa de sunetul ''pep/pep pep/pep pep/pep...'' la semnalizare (ma scoate din minti) vreau sunet de releu.
Comment
-
Ma refeream ca sunt 2 pozitii ale manetei: una de "3 ori", alta "normal". La Logan e doar pozitia normala.
Sunetul scos de semnalizare se modifica usor cu un laptop, cablul de conectare la mufa si softul aferent. Mai mult de 10-15 lei n-ar trebui sa coste.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
cred ca ar merge pusa maneta de semnalizare de pe un clio mai nou, care sa aibe functia asta, dar cred ca o sa coste cevaLast edited by demonhunter; 4 January 2010, 13:05.
Comment
-
exista un modul pe care il setezi de cate ori sa semalizeze la o atingere, are de vanzare cristiulea daca nu ma insel, caut si revin cu detalii
http://www.tutorialelogan.ro/2011/03...one-touch.html se numeste semnalizare one touch sper ca nu am gresit cu nimic ca am aplicat linqul aici, daca am incalcat vreo regula imi cer mi de scuze
Comment
Comment