If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Uite o toba la care nu pierzi cuplu din cauza diametrului mare, presiunea gazelor fiind folosita pentru a invarti "mitraliera".
Si eu care credeam ca tevile de esapament in forma de "hello kitty" sunt chici...
unii invart o turbina ,altii o mitraliera ...
oricum aia cu pierzi cuplu e poveste...se pierde cuplu ... la turatii joase, da o sa il ai mai sus un ture,nu fuge niciunde ...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Cuplu nu ai cum sa il pierzi de tot.Cum zicea si Xp cuplu doar se muta mai sus....cred ca in cazu de fata mult prea sus pentru a putea merge cat de cat normal.
Am vazut la un baiat in Romania, 600 ron. Deci, spuneti ca nu se pierde cuplu daca pui chestia aia?
daca chiar vrei, cauta pe ebay.com sunt mult mai ieftine , si iti aduc eu din US doar sa imi spui care vrei . Nu are ce pierdere de cuplu sa fie pentru ca fie functioneaza un traseu fie celalalt ...
Get the best deals for Cutout Exhaust at eBay.com. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!
Transportu catre romania e 40-50 usd... pe acolo
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
nu cred ca ai putea sa mai stai de zgomot ,. si apropo am montat si eu una buc toba asa zis universala sport dupa 3500 turatii nu poti sta in masina plus ca am pierdut din cuplu
In clipul respectiv se poate vedea gatlingul montat pe motocicleta,care oricum are alt sunet fata de o masina.In plus, "mitraliera" vine cu o toba sport directflow,de aici si sunetul acela grav.Pe masina ar ajunge efectiv doar mitraliera,deci ai avea efectul vizual,fara sunetul in exces.
Si la intrebarea mea nu am primit raspuns: v-ati pune asa ceva pe masina,daca s-ar putea?
sal pentru cei interesati de senzatii tari am eu una de vinzare nu stiam ca va face asa tare am speriat copilul si va trebuii sa renunt la ea .precizez ca are totul pentru un logan cu teava si sistem de prindere
cred ca aspectul este frumos de a pune asemenea toba , da eu unul as fi pus este un dizain aparte . si sa raspund la cea dea doua intrebare toba este o toba sport cea cu capul de lup nu stiu exact numele insa este prea zgomotoasa am sa fac si poze sa postez aici
am inteles eu cumva gresit ca aici se discuta despre alegerea tobelor sport in raport cu ideea de performanta? sau intra si categoriile pisicute si/sau mitaliere...!? ca sa-i rapsund omului cu mitraliera, nu, nu mi-as pune joanghina aia pe masina. e tiganie curata...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
alta "dolce & gabbana", fara suparare...led-uri in toba...nefeseu, dar mai mult sefeu. ignorati comentariile mele, daca nu vi se pare ca apreciez "tuningul" de showroom pe masini low-cost de macadam (la ce "sosele" avem in tara, ar trebui sa produca astia masini cu rollbar)...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
As vrea si eu o finala asa zisa sport. Care sunt avantajele si care sunt dezavantajele? Eu as lua-o numai pentru sunet, dar s-or lua curcanii de mine?
Astept indicatiile voastre.
nu-i bai seba important e ca as vrea sa o dau am facut si silencer la ea este pusa pe masina luni 15-3-2010 si am facut cu ea 23 km si urla ffffff tare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment