Sigurantele pentru usi cromate.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sigurantele pentru usi cromate.

Am gasit pe un site niste sigurante pentru usile de la Logan, cromate si arata foarte bine.
    Dar avand in vedere forma acestora, este imposibila schimbarea acestora prin insurubare/desurubare.
    Stie cineva cum se procedeaza la scoaterea si montarea celor cromate? Trebuie data jos fatza de la portiera, sau doar prin tragere in sus mai fostzata?

Multumesc.

poate ne arati si noua ce ai gasit... nu stiu cum se monteaza dar sunt curios ce ai gasit

sigpic

Comment

Cred ca trebuie demontata fata de usa...SoNyKeL e vorba de tamburusul acela pe care apesi pentru a bloca usile din interior
      sigpic

Comment

cipriane mi-am dat seama despre ce este vorba , dar sunt curios ce a gasit el ca am cautat si eu si n-am gasit nimic

sigpic

Comment

am gasit pe un site si au forma aceea cum sunt cele de la logan. erau pentru renault/peugeot, parca. dar caut de 10 minute si nu mai stiu unde am dat de ele. oricum am dat din greseala. daca gasesc pun pe site, normal.

Comment

Trebuie data fata de usa jos ca sa se monteze.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

multumesc. daca trebuie data fatza de usa jos, atunci o sa ma abtin de la a le monta.

Comment

De ce? Ca in 10-15 minute nu ai ce face cu ea...

Comment

pai cica dupa ce le dai jos incep sa scartaie si sa vibreze eu asa am auzit

sigpic

Comment

Daca nu desfaci suruburi si alte cele nu ai probleme.

Comment

http://www.auto100.ro/products.php?id=60 - astea sunt.

si eu am auzit ca vor scartai. ca masina e abia luata, de 2 saptamani. am 860km. e Logan KissFm cu jante si vopsea metalizata si nu as vrea sa incep cu desfacutul

Comment

NU scartie mai tare decat daca nu le-ai dat jos. Eu mi-am montat foliile pe geamuri cam dupa 9000 de km si usile din fata incepusera deja sa scartaie(probabil de la macaralele geamurilor electrice). Am demontat fetele de usi, am pus folia, am montat fetele de usi la loc si nu am nici o problema cu scartaielile. acum am vreo 17000 de km.
                        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

http://www.auto100.ro/products.php?id=60 - astea sunt sigurantele de la usi. Prefer sa se schimbe usor, pt. ca masina e noua Logan KissFm, si nu vreau sa ma apuc sa descaf si sa dau jos fete de la portiera. Daca e si alta metoda e ok, daca nu, asta e.

Comment

Eu am desfacut fetele de la usi si nu imi scartaie de loc ... am pus alt scotch dala dublu

Comment

Io vreau sa renunt la chestiile alea pt ca sunt inutile. cine poate sa-mi spuna ce trebuie sa demontez?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google