Vreau si eu o husa de capota

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau si eu o husa de capota

am vazut la cativa membrii pe aici ca au niste huse de capota ,sa nu se ciobeasca vopseaua cand merg pe autostrada si mai sar pietricele.
    cine ma poate ajuta si pe mine sa imi cumpere si sa trimita prin posta cu plata ramburs asa ceva?am vazut pe la Ieseni asa ceva
    Please !!!!
    Captain of the black pearl

cat costa ma bag si eu si dau si o bere?

sigpic

Comment

Baieti hai ca incerc eu sa "va rezolv" daca nu se baga iesenii...dar maine nu cred ca e deschis la magazinul unde are huse.Incerc luni...personal nu imi plac cum se fac dupa un timp...oricum o sa le probez pe masina mea sa ma asigur ca vin bine...

giurisici fabian...tu ai masina rosie si SoNyKeL gri platine...am vazut parca si pe albastru...
      sigpic

Comment

nu se baga iesenii)) ....la noi e cam 40 ron in bazar.....o husa..acu nu stiu daca pt mcv e diferita...
        0.9 tce SL plus

Comment

pai e aceasi capota , da voi pe acolo deflectoare ptr capota nu aveti??? alea erau mai interesante am vazut pe un logan era defelctor ptr capota ...

sigpic

Comment

Am vazut si eu poza cu deflectorul pentru capota dar la Galati nu an vazut...
            sigpic

Comment

giurisici fabian ai MP...
              Attached Files
              sigpic

Comment

ce naiba mai baieti...pe cuvant daca am vazut vreo masina cu asa ceva....mi se pare destul de aiurea...sa stai sa o pui..sa o dai jos...ce naiba? sa va protejeze de o pietricica care pooate nu va sare niciodata...

Comment

Trei baieti de la intalnire au ciobituri pan ala tabla pe capote...acom cauta carioci cu vopsea...
                  sigpic

Comment

husa aia e a mea?
                    Ciprian, mare boier, mare caracter merci mult mult de tot.raman dator de cinste.
                    Captain of the black pearl

Comment

emile eu mam ales cu ciobitura pe capota la doar o saptamana de cand am masina... cipriane scuze ca nam raspuns la pm am avut niste probleme ori e de la net ori de la pc ori de router dar vreau si eu una
                      are si carligele alea care se agata pe spatele capotei nu???

sigpic

Comment

SoNyKeL...are si carlige...in poza de mai sus se vad...trimite-mi in seara asta adresa ta pe privat sa va pot pune maine la amandoi husele la posta...
                        sigpic

Comment

SoNyKeL...trimite-mi tata adresa ta pana azi la 10 ...
                          sigpic

Comment

Daca imi pun husa, ce sanse as avea sa apuce ziua urmatoare?

Comment

ciprian poti sa imi zici si mie cat costa husa aia de capota si de unde pot sa imi iau si eu?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google