If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am vazut la cativa membrii pe aici ca au niste huse de capota ,sa nu se ciobeasca vopseaua cand merg pe autostrada si mai sar pietricele.
cine ma poate ajuta si pe mine sa imi cumpere si sa trimita prin posta cu plata ramburs asa ceva?am vazut pe la Ieseni asa ceva
Please !!!!
Baieti hai ca incerc eu sa "va rezolv" daca nu se baga iesenii...dar maine nu cred ca e deschis la magazinul unde are huse.Incerc luni...personal nu imi plac cum se fac dupa un timp...oricum o sa le probez pe masina mea sa ma asigur ca vin bine...
giurisici fabian...tu ai masina rosie si SoNyKeL gri platine...am vazut parca si pe albastru...
ce naiba mai baieti...pe cuvant daca am vazut vreo masina cu asa ceva....mi se pare destul de aiurea...sa stai sa o pui..sa o dai jos...ce naiba? sa va protejeze de o pietricica care pooate nu va sare niciodata...
emile eu mam ales cu ciobitura pe capota la doar o saptamana de cand am masina... cipriane scuze ca nam raspuns la pm am avut niste probleme ori e de la net ori de la pc ori de router dar vreau si eu una
are si carligele alea care se agata pe spatele capotei nu???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment