huzzy si sebi8ta , petroman a zis ca nu a patit nimic si o are de ceva timp... ideea e ca husa asta o pui doar la drum lung sau cand stii ca mergi pe drumuri mai nasoale etc ... ca doar nu o sati arunce tiru pietricele pe autostrada soarelui
Vreau si eu o husa de capota
Collapse
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Posthuzzy si sebi8ta , petroman a zis ca nu a patit nimic si o are de ceva timp... ideea e ca husa asta o pui doar la drum lung sau cand stii ca mergi pe drumuri mai nasoale etc ... ca doar nu o sati arunce tiru pietricele pe autostrada soarelui1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postca doar nu o sati arunce tiru pietricele pe autostrada soarelui
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View PostSalut,la toata lumea,scuzatima ca va dau un sfat,dar daca mai trimiti ceva prin tara(ma refer la Valeriuciprian)nu mai trimiteti cuposta romana ca dureaza fffffffff.foarte mult.de exemplu la mine din brasov in ghimbav(7km.)dureaza 4 zile sa ajunga ,sa ca calculati si voi.Eu lucrez la cargus(curierat rapid)si te sfatuiesc sa trimiti cu iei,ptr.ca la noi se livreaza in 24 h.Daca vrei mai multe detalii nr.meu e 0743048988.Daca aveti nevoie de un ajutor sfat in legatura cu ceva puteti sa ma sunati oricand.Referitor la huse acelea nu cred ca sunt prea indicate,ptr.ca se aduna mizerie si apa sub ele si sa vezi belea atunci cum o sa rugineasca tot pe dedesupt,parerea mea,altfel sunt misto ca si design.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Posthuzzy si sebi8ta , petroman a zis ca nu a patit nimic si o are de ceva timp... ideea e ca husa asta o pui doar la drum lung sau cand stii ca mergi pe drumuri mai nasoale etc ... ca doar nu o sati arunce tiru pietricele pe autostrada soareluiAttached Files
Comment
-
-
Dupa o luna a ajuns, dupa ce s-a intors inapoi si iar a fost pusa. Acum sa speram ca banii o sa ajunga mai repede si nu o sa se intoarca.
Comment
-
mosu..nu te supara..dar mai bine punea-i husa pe o pluta shi ii dadeai drumu pe dunare la vale...si ajungea mai repede la mare....si nici nu mai plateai nimic....pe viitor nu mai apela la posta romana..ca ai sa faci tuning la masina in garaj....si cand ai sa vreu\i sa scoti si tu masina afara sa o arati...noi o sa mergem cu OZN...)
Comment
-
o fi uitand ca are masina....daca avea grija de ea nu ajungea sa stea lasata....nu e greu sa o mai asezi cate un pic ( eu de cand am pus-o nu sa lasat niciodata)
Comment
-
pe mine cipriane mai uitat? ai mai gasit ceva sau nu ai mai cautat? mersiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
SoNyKeL...am primit mandatul azi...e ok (off topic)tari balaurii din semnatura ...cine sunt?
KeanuRev...am gasit huse ...3 bucati(2 negre si una albastra)...una iti e rezervata (neagra sau albastra)...daca mai esti interesat...pretul e de 45 lei plus taxele postale.
Primul venit primul servit.
KeanuRev daca mai vrei da-mi mesaj privat cu adresa ta.Last edited by valeriuciprian; 24 January 2008, 20:53.sigpic
Comment
Comment