Vreau si eu o husa de capota

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• huzzy si sebi8ta , petroman a zis ca nu a patit nimic si o are de ceva timp... ideea e ca husa asta o pui doar la drum lung sau cand stii ca mergi pe drumuri mai nasoale etc ... ca doar nu o sati arunce tiru pietricele pe autostrada soarelui

sigpic

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
      huzzy si sebi8ta , petroman a zis ca nu a patit nimic si o are de ceva timp... ideea e ca husa asta o pui doar la drum lung sau cand stii ca mergi pe drumuri mai nasoale etc ... ca doar nu o sati arunce tiru pietricele pe autostrada soarelui
      ei, asa da... tot timpul nu are rost...
      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

ca doar nu o sati arunce tiru pietricele pe autostrada soarelui
        O sa razi dar acolo chiar arunca mult pietricele. Ia mergi tu in spatele unui tir, la vreo 10-15 m si zi-mi cum se aud pietrele in masina...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
          Salut,la toata lumea,scuzatima ca va dau un sfat,dar daca mai trimiti ceva prin tara(ma refer la Valeriuciprian)nu mai trimiteti cuposta romana ca dureaza fffffffff.foarte mult.de exemplu la mine din brasov in ghimbav(7km.)dureaza 4 zile sa ajunga ,sa ca calculati si voi.Eu lucrez la cargus(curierat rapid)si te sfatuiesc sa trimiti cu iei,ptr.ca la noi se livreaza in 24 h.Daca vrei mai multe detalii nr.meu e 0743048988.Daca aveti nevoie de un ajutor sfat in legatura cu ceva puteti sa ma sunati oricand.Referitor la huse acelea nu cred ca sunt prea indicate,ptr.ca se aduna mizerie si apa sub ele si sa vezi belea atunci cum o sa rugineasca tot pe dedesupt,parerea mea,altfel sunt misto ca si design.
          Normal Da prin curierat rapid.. dar costa mult mai mult cred :-?? sau ne potzi spune ceva preturi ? in legatura cu transportul ?
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

huzzy si sebi8ta , petroman a zis ca nu a patit nimic si o are de ceva timp... ideea e ca husa asta o pui doar la drum lung sau cand stii ca mergi pe drumuri mai nasoale etc ... ca doar nu o sati arunce tiru pietricele pe autostrada soarelui
            eu o dau jos doar cand polisez masina (o am in permanenta)
            Attached Files

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
              Normal Da prin curierat rapid.. dar costa mult mai mult cred :-?? sau ne potzi spune ceva preturi ? in legatura cu transportul ?
              la un colet din bucuresti - iasi valoarea 21 mil am dat 800 mii - prin FAN COURIER

Comment

• in sfarsit a ajuns si la mine husa... ieri am luat-o de la posta mersi mult...

sigpic

Comment

• Dupa o luna a ajuns, dupa ce s-a intors inapoi si iar a fost pusa. Acum sa speram ca banii o sa ajunga mai repede si nu o sa se intoarca.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• mosu..nu te supara..dar mai bine punea-i husa pe o pluta shi ii dadeai drumu pe dunare la vale...si ajungea mai repede la mare....si nici nu mai plateai nimic....pe viitor nu mai apela la posta romana..ca ai sa faci tuning la masina in garaj....si cand ai sa vreu\i sa scoti si tu masina afara sa o arati...noi o sa mergem cu OZN...)

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

• eu tiam zis ca vin la vara in cocediu la mare si ti-o aduceam eu moca...dar nai vrut...

Comment

• Chiar merita husa asta? La voi in poze arata super dar am vazut la unu in parcare si era toata lasata, arata ca draqu.
                        Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Comment

• o fi uitand ca are masina....daca avea grija de ea nu ajungea sa stea lasata....nu e greu sa o mai asezi cate un pic ( eu de cand am pus-o nu sa lasat niciodata)

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

• pe mine cipriane mai uitat? ai mai gasit ceva sau nu ai mai cautat? mersi
                            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                            Enter the Matrix

Comment

• KeanuRev...nu te-am uitat cum sa te uit... Azi mai dau o tura pe la baiatul respectiv...
                              sigpic

Comment

• SoNyKeL...am primit mandatul azi...e ok (off topic)tari balaurii din semnatura ...cine sunt?

KeanuRev...am gasit huse ...3 bucati(2 negre si una albastra)...una iti e rezervata (neagra sau albastra)...daca mai esti interesat...pretul e de 45 lei plus taxele postale.
                                Primul venit primul servit.
                                KeanuRev daca mai vrei da-mi mesaj privat cu adresa ta.
                                Last edited by valeriuciprian; 24 January 2008, 20:53.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google