Pai mi-ar trebui si mie una cat is taxele postale si ce zici care pica mai bine cu Albastru Mineral? cred ca neagra.. ala albastru nush cum arata:|
Vreau si eu o husa de capota
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Originally posted by valeriuciprian View PostTaxele postale sunt de 5 lei...daca vrei cu posta romana...cu (,) curier e mai scump...nu stiu cat...husa albastra e cam ASA ...ma refer la culoare ...pentru cea albastra nu promit nimic...sper sa o mai gasesc luni...inca nu o am.Cea neagra da o am.
Comment
-
valeriuciprian atunci cred ca neagra mi-ar trebui si mie unaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
La alte husele de pe alte Logan-uri am vazut ca in acele urechiuse din partea de sus a capotei se poate pune niste burete din acela de izolat tevile(nu stiu exact cum se numeste ) pentru a tine urechiusele drepte astfel incat pietricelele sau alte chestii sa nu ajunga pe geam...bag si poze.Cea albastra are pus acel burete cea neagra nu...dar ii voi pune.sigpic
Comment
-
N-am auzit la nimeni sa zica ca a gasit in Vitan. Altfel Fabian isi lua de acolo daca era, dar cred ca nu se gaseste.
Comment
-
a venit
Vali, ramind dator. Am ridicat-o azi. Merci mult! Abia stept s-o pun.
Comment
Comment