Vreau si eu o husa de capota

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai mi-ar trebui si mie una cat is taxele postale si ce zici care pica mai bine cu Albastru Mineral? cred ca neagra.. ala albastru nush cum arata:|
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• Taxele postale sunt de 5 lei...daca vrei cu posta romana...cu (,) curier e mai scump...nu stiu cat...husa albastra e cam ASA ...ma refer la culoare ...pentru cea albastra nu promit nimic...sper sa o mai gasesc luni...inca nu o am.Cea neagra da o am.
      sigpic

Comment

• am vazut ca mai la inceputl threadului zicea cineva de un deflector pt capota are cineva asa ceva???sper sa nu fie ca cel din rusia...multumesc
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
          Taxele postale sunt de 5 lei...daca vrei cu posta romana...cu (,) curier e mai scump...nu stiu cat...husa albastra e cam ASA ...ma refer la culoare ...pentru cea albastra nu promit nimic...sper sa o mai gasesc luni...inca nu o am.Cea neagra da o am.
          Salut Vali. Am si eu o mare rugaminte la tine. Poti sa-mi trimiti si mie una? Nu are nici o importanta culoarea; albastra sau neagra, mi-e egal. Iti dau pe privat adresa mea dar pina una alta poate ne auzim la un tel. Te sun eu daca mi-l lasi pe al in PM. Multumesc anticipat.

========================
          alexdonc@yahoo.com

Comment

• valeriuciprian atunci cred ca neagra mi-ar trebui si mie una
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

• @alexdonc...ai mesaj privat...da-mi adresa daca te mai intereseaza husa albastra.
              @KeanuRev...da-mi adresa daca te mai intereseaza husa neagra.
              sigpic

Comment

• La alte husele de pe alte Logan-uri am vazut ca in acele urechiuse din partea de sus a capotei se poate pune niste burete din acela de izolat tevile(nu stiu exact cum se numeste ) pentru a tine urechiusele drepte astfel incat pietricelele sau alte chestii sa nu ajunga pe geam...bag si poze.Cea albastra are pus acel burete cea neagra nu...dar ii voi pune.
                Attached Files
                sigpic

Comment

• alexdonc...ti-am trimis coletul cu husa neagra...ochii pe cutia postala.
                  KeanuRev...daca mai vrei da-mi aresa ta...
                  sigpic

Comment

• In Vitan credeti ca se gasesc?
                    Kiss Fm Gris Platine DC

Comment

• N-am auzit la nimeni sa zica ca a gasit in Vitan. Altfel Fabian isi lua de acolo daca era, dar cred ca nu se gaseste.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• care ma serveste si pe mine cu o husa . masina e visinie dar merge si o husa neagra plata in ramburs. baiat serios fac si o cinste. id mess steff_mc

Comment

• steff_mc ... te pot servi cu o husa de capota neagra...pret 45 lei +5 lei taxele postale...vb mai multe pe mess
                          Mai am o husa albastra pentru alti doritori...si bineintales huse negre...in viitor
                          sigpic

Comment

• a venit

Vali, ramind dator. Am ridicat-o azi. Merci mult! Abia stept s-o pun.

========================
                            alexdonc@yahoo.com

Comment

• eu inca n-am pus-o pe a mea ba ca aveam masina jegoasa , am spalato nu am avut timp acum iar sa jegarit

sigpic

Comment

• Am luat si eu husa din Buzau 40 lei parca da am o nelamurire la voi a venit cu cleme de prindere sau nu ca a mea nu are asa ceva?
                                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google