If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
SoNyKeL...husa nu am gasit decat albastra o dedu-se ieri pe ultima neagra...nu ti-am luat...primesc joi huse negre...daca vrei albastra spune-mi si maine ma duc sa iti cumpar...daca nu astept pana joi.
robocoop husa am gasit-o la un magazin din Galati din zona La Popescu cu 30 de lei...in continuare vezi ce i-am scris lui SoNyKeL
Dragilor eu nu vreau sa supar pe nimeni... Insa eu cred ca o mica ciobitura in vopsea produsa de o pietricica, afecteza estetica masinii mult mai putin decat o husa de genul asta. Asemenea huse se folosesc (ma rog s-au folosit initial) la masinile modificate care participa la saloane de tunning si a caror vopsea trebuie sa fie perfecta, sau la masinile de colectie care merg la diverse expozitii. Dar fiecare cu parerea lui. Acum ce sa zic? Fiecare poate sa -si imagineze ca masina lui se incadreaza in cele doua categorii. Totusi cred ca ne luam Logan din alte motive. Zic si eu...
ce ma costa cand plec la un drum mai lung sa montez husa aia . Sincer mie imi place ca masina sa arate bine si nu vreau sa am pe capota ciobituri si alte zgarieturi.
fiecare face ce vrea cu masina lui
Ciprian , am ridicat de la posta husa si am rezolvat si cu trimiterea banilor, am o rugaminte ;sa imi dai un mesaj pe privat cand iti vin banii sa stau linistit.Diseara o sa o montez pe masina asa de proba sa vad cum se asaza ,ca nu o las pe masina.o s-o montez doar cand plec la drumuri inafara.
Ciprian inca o data iti multumesc pentru ajutor si promptitudine!!!!
giurisici fabian...ma bucur ca am putut face un lucru bun acum in prag de sarbatori...si eu sunt de parere ca la un drum lung este binevenita.In traficul de zi cu zi prin oras nu se merita.
SoNyKeL...ai mare bafta...am fost azi si am luat singura husa (neagra) pe care a primit-o...din pacate nu avea carligele de prindere...am rezolvat treaba cu vanzatorul de la magazin...(a luat de la niste huse auto,sunt identice carligele).La posta o pun maine...in dupa amiaza asta sunt singur cu copii acasa si la posta sunt niste cozi infernale.
mihai.gigi...husa se prinde pe interiorul capotei cu niste carlige...daca vrea cineva sa ti-o fure trebuie sa ti-o taie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment