Am mai zis si o repet...recomand husa la drum lung...nu zi de zi...va atasez si o poza (e adevarat ca nu e prea clara) cu o ciupitura de pe capota unui participant la intalnirile din Galati.
Vreau si eu o husa de capota
Collapse
X
-
salutare
ee daca o polisezi e bine eu ma gandeam sa o polisez la iesire din iarna asa aveam in plan iar ku husa de pe capota ma batea si pe mine gandul dar cand vad cate loganuri au ma cam face sa ma razgandescym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
pai scufita mea e unikata ) si mereu ma duc la alta in parcare trebuie sai iau neaparat o husa de capota :Lym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
SoNyKeL...coletul s-a intors inapoi... maine sper sa il pot pune din nou)
ROAD EMPIRE...am primit un aviz...cred ca e de la tine...
SoNyKeL nu stiu cum draq sa facem sa ajunga la tine coletul...diriginta postei...o femeie super de treaba mi-a spus sa pun coletul prioripost(se poate vedea pe net unde e coletul)...costa dublu decat normal...10 lei sau ultrapost (parca) si ti-l aduce la usa...costa 15 lei ...sau normal 5 lei daca promiti ca mergi la posta la tantii aia si ii faci scandal ca ti-a trimis coletul inapoi...sigpic
Comment
-
Salut,la toata lumea,scuzatima ca va dau un sfat,dar daca mai trimiti ceva prin tara(ma refer la Valeriuciprian)nu mai trimiteti cuposta romana ca dureaza fffffffff.foarte mult.de exemplu la mine din brasov in ghimbav(7km.)dureaza 4 zile sa ajunga ,sa ca calculati si voi.Eu lucrez la cargus(curierat rapid)si te sfatuiesc sa trimiti cu iei,ptr.ca la noi se livreaza in 24 h.Daca vrei mai multe detalii nr.meu e 0743048988.Daca aveti nevoie de un ajutor sfat in legatura cu ceva puteti sa ma sunati oricand.Referitor la huse acelea nu cred ca sunt prea indicate,ptr.ca se aduna mizerie si apa sub ele si sa vezi belea atunci cum o sa rugineasca tot pe dedesupt,parerea mea,altfel sunt misto ca si design.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View PostSalut,la toata lumea,scuzatima ca va dau un sfat,dar daca mai trimiti ceva prin tara(ma refer la Valeriuciprian)nu mai trimiteti cuposta romana ca dureaza fffffffff.foarte mult.de exemplu la mine din brasov in ghimbav(7km.)dureaza 4 zile sa ajunga ,sa ca calculati si voi.Eu lucrez la cargus(curierat rapid)si te sfatuiesc sa trimiti cu iei,ptr.ca la noi se livreaza in 24 h.Daca vrei mai multe detalii nr.meu e 0743048988.Daca aveti nevoie de un ajutor sfat in legatura cu ceva puteti sa ma sunati oricand.Referitor la huse acelea nu cred ca sunt prea indicate,ptr.ca se aduna mizerie si apa sub ele si sa vezi belea atunci cum o sa rugineasca tot pe dedesupt,parerea mea,altfel sunt misto ca si design.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment