Vreau si eu o husa de capota

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am mai zis si o repet...recomand husa la drum lung...nu zi de zi...va atasez si o poza (e adevarat ca nu e prea clara) cu o ciupitura de pe capota unui participant la intalnirile din Galati.
    Attached Files
    sigpic

Comment

exact acolo am si eu una nu mai ca la farul celalat... daia m-am si hotarat sa-mi iau husa

sigpic

Comment

eu folosesc de vreo 3 ani si nu am avut nici un fel de problema o mai dau jos doar cand polisez masina la 2 luni

Comment

salutare

ee daca o polisezi e bine eu ma gandeam sa o polisez la iesire din iarna asa aveam in plan iar ku husa de pe capota ma batea si pe mine gandul dar cand vad cate loganuri au ma cam face sa ma razgandesc
          ym! dorinu2005@yahoo.com
          BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

"dar cand vad cate loganuri au ma cam face sa ma razgandesc" - nu inteleg ce vrei sa spui

Comment

adica vrea sa fie unicat nu sa fie banal ca noi toti...

sigpic

Comment

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa el vrea sa aiba singur husaa

Comment

si ciobiturile pe capota sunt diferite deci te fac unicat... nu petro mane

sigpic

Comment

aia poate fi o amprenta personala a lui (pt a identifica masina dupa un chef mare)

Comment

• pai scufita mea e unikata ) si mereu ma duc la alta in parcare trebuie sai iau neaparat o husa de capota :L
                      ym! dorinu2005@yahoo.com
                      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• SoNyKeL...coletul s-a intors inapoi... maine sper sa il pot pune din nou)
                        ROAD EMPIRE...am primit un aviz...cred ca e de la tine...
                        SoNyKeL nu stiu cum draq sa facem sa ajunga la tine coletul...diriginta postei...o femeie super de treaba mi-a spus sa pun coletul prioripost(se poate vedea pe net unde e coletul)...costa dublu decat normal...10 lei sau ultrapost (parca) si ti-l aduce la usa...costa 15 lei ...sau normal 5 lei daca promiti ca mergi la posta la tantii aia si ii faci scandal ca ti-a trimis coletul inapoi...
                        sigpic

Comment

• deci mi-a venit avizu nr 2151 la date zice ca e plecat 24 din galati si a ajuns 27 aici???

sigpic

Comment

• sunt sigur ca pana il primesti dinou prin posta cred ca vin si eu la mare mai bine trec si prin Galati si-l aduc Nu ?

Comment

• Salut,la toata lumea,scuzatima ca va dau un sfat,dar daca mai trimiti ceva prin tara(ma refer la Valeriuciprian)nu mai trimiteti cuposta romana ca dureaza fffffffff.foarte mult.de exemplu la mine din brasov in ghimbav(7km.)dureaza 4 zile sa ajunga ,sa ca calculati si voi.Eu lucrez la cargus(curierat rapid)si te sfatuiesc sa trimiti cu iei,ptr.ca la noi se livreaza in 24 h.Daca vrei mai multe detalii nr.meu e 0743048988.Daca aveti nevoie de un ajutor sfat in legatura cu ceva puteti sa ma sunati oricand.Referitor la huse acelea nu cred ca sunt prea indicate,ptr.ca se aduna mizerie si apa sub ele si sa vezi belea atunci cum o sa rugineasca tot pe dedesupt,parerea mea,altfel sunt misto ca si design.
                              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
                                Salut,la toata lumea,scuzatima ca va dau un sfat,dar daca mai trimiti ceva prin tara(ma refer la Valeriuciprian)nu mai trimiteti cuposta romana ca dureaza fffffffff.foarte mult.de exemplu la mine din brasov in ghimbav(7km.)dureaza 4 zile sa ajunga ,sa ca calculati si voi.Eu lucrez la cargus(curierat rapid)si te sfatuiesc sa trimiti cu iei,ptr.ca la noi se livreaza in 24 h.Daca vrei mai multe detalii nr.meu e 0743048988.Daca aveti nevoie de un ajutor sfat in legatura cu ceva puteti sa ma sunati oricand.Referitor la huse acelea nu cred ca sunt prea indicate,ptr.ca se aduna mizerie si apa sub ele si sa vezi belea atunci cum o sa rugineasca tot pe dedesupt,parerea mea,altfel sunt misto ca si design.
                                asa ma gandeam si eu... scapi de una, adica de pietrele care iti pot ciobi capota, dar dai peste alta, adica peste umezeala ce s epoate aduna acolo.... si sa nu spuneti ca nu intra, ca izoleaza perfect, ca e imposibil... doar sa o lipesti cu silicon....maybe
                                1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google