Salut baieti, as vrea sa schimb tetierele de pe logan.(arata ca, cazmaluta din armata...(macar daca ar fi avut 2 functii tetiera+ cazmalute pe timp de iarna).Chiar nu imi vin in cap masini cu tetiere mai frumoase, o parere ceva?
Tetiere logan
Collapse
X
-
Cel mai ascultat radio privat în orașele din România și site-ul radio no.1 în România. Știrile care contează și cea mai bună muzică de ieri și de azi
bineinteles, totul face parte din teoria conspiratiilor lui Mircea Badea, care e convins ca gumele de iarna nu aduc nici o siguranta sporita in sezonul rece si inzapezit fata de cele de vara si sunt doar un mod al producatorilor de anvelope de a mai scoate un ban de pe seama "fraierilor".Last edited by bro; 20 December 2009, 18:04.
Comment
-
salut .eu cred ca LA bancheta din spate arata bine .la scaune ,nu prea .sunt cam hidoase si inficiente .par mult mai fragile . au aceasta forma ,tocmai pentru a nu obtura vizibilitatea prin luneta ,atunci cand nu sunt folosite . ma rog ,fiecare cu gusturile lui ...Last edited by 77sky; 28 October 2012, 11:14.
Comment
Comment