If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si-atunci deci, toate masurile de precautie sunt useless. prostii astia de dau bani pe airbaguri din toate directiile, oare nu stiu ei ca tot in TIR-urile lu' Edy Spedition se vor infige?
Nu se mai infig in ele, ca le vinde sa nu intre in colaps total )
daca imi zici si mie ce masura de precautie sunt tetierele poate ma conving si eu
In cazul unui impact din spate, nu iti vei rupe gatul ca o gaina... Daca intri frontal sub tir ( de la Edy Spedition sau oricare altul), ai nevoie de un popa, nu de tetiere
Last edited by dannyx78; 27 October 2012, 12:18.
Reason: Automerged Doublepost
am intrebat amandoi in acelasi timp
scuze nu am vazut ca postasei asteptam raspunsuri !
Last edited by Niki; 27 October 2012, 18:35.
Reason: http://www.loganclub.ro/forum/cum_sa_scriem_si_sa_vorbim_corect_romaneste-t15596.html?t=15596&highlight=vorbim+corect+romanes
Ca un off-topic Edy Spedition se desfiinteaza pt. ca patronul a murit in iulie anul asta , ironia sortii s-a infipt intr-un tir cu s-classe-le lui...
Si revenind la tetiere chiar daca nu te infigi in tir dar daca ai 60-70 km si faci accident iti frangi gatul ca gaina daca n-ai tetiere...sau cand te loveste vreunul din spate ...
Ca un off-topic Edy Spedition se desfiinteaza pt. ca patronul a murit in iulie anul asta , ironia sortii s-a infipt intr-un tir cu s-classe-le lui...
Si revenind la tetiere chiar daca nu te infigi in tir dar daca ai 60-70 km si faci accident iti frangi gatul ca gaina daca n-ai tetiere...sau cand te loveste vreunul din spate ...
Mda..in afara de off-topic, ai repetat cam ce am zis eu cu 2 posturi mai sus...
Distanta dintre gaurile unde intra este aceeasi.
Grosimea si latimea tetierei difera. Am huse la tot interiorul si husele de la tetierele de pe spate nu intra pe tetierele din fata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment