Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sau pinion de 5a de diesel , si reduci turatia
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Skandal mersi mersi Ce dur ar fi sa treci pe langa masina mea si toti sa aiba casti pe cap

Cristi, da-mi niste detalii despre pinionul ala...
      sigpic

Comment

• Originally posted by FlorianYFL View Post
        ce diametru are evacuarea stock? mi-am gasit o finala borla pe 45 si mi-e sa nu fie prea mica
        nu ma ajuta si pe mine nimeni?

PS: am motor de 1,6 mpi daca conteaza si asta...
        Nu-i bai...

Comment

• e la fix pe 45 daca nu schimbi restu traseului.
          AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
            Skandal mersi mersi Ce dur ar fi sa treci pe langa masina mea si toti sa aiba casti pe cap

Cristi, da-mi niste detalii despre pinionul ala...
            sunt detalii pe aici pe forum ,majoritatea cu benzinare ca sa nu mai fie asa turat la drum intins au pus de asta de diesel,consuma cica si mai putin.Vezi ca este thread pe aici pe forum.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• W3f se aude foarte bine. Ce firma e toba? E din Inox? Un pret se poate si de unde sa imi iau si eu una? Mersi

Comment

• Am si eu un 1.5dci 85cp si as vrea si eu sa-mi pun o toba sport si nu prea stiu ce ar merge sau de unde sa o achizitionez.si nush ca am auzit chestii cum ar fi ka nu ar merge pe dci k nu s-ar auzi mai deloc.orice sugestie e binevenita.si totusi sa nu incepeti cu nush ce tobe mai scumpe k masina.

Comment

• Decat sa pui toba sport pe dci mai bine pui o teava in loc de toba si in capat un tips frumos si o sa se auda ca si toba sport.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Am si eu o toba sport pusa pe logan, sunt ff multumit de ea.
                    Attached Files

Comment

• Cumpar finala sport pentru MCV-ul meu. Vreo oferta?
                      Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

• ce parere aveti de tobele YED? sunt ok?am inteles ca cele CARUB iti cam rup capu? ce toba este mai ok? sa se aude frumos sportiv si infundat? si vre un loc prin buc?
                        sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
                        Simply Stance

Comment

• yed si carub cu cap ars
                          Attached Files
                          Simply Stance

Comment

• aveam eu acasa un filmulet cu o finala YED de la colegu mcn_alex daca nu ma insel... cand voi ajunge am sa-l urc pe youtube... dar calitatea este slaba, oricum iti faci tu o idee

PS: carub intradevar sunt galagioase...
                            Nu-i bai...

Comment

• dar nici prea galagioasa...caut ceva sa fie asa infundat si sa se auda ok .. da sa nu trezesc tot cartieru
                              Simply Stance

Comment

• Pai daca iei Carub cum am avut eu ai toate sansele
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google