If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
poi tocamai dasta ca stiu cum se auzea a ta GMV . caut ceva un pic mai cuminte sa se auda mijto dar nu exagerat! sa mai vad si alte pareri..eu asa am auzit de toba aia model yed ca este ok ca sunet .
dar in BUC ceva un magaizn unde se pot vedea mai multe modele? un service ceva?
Last edited by grecu_28golan; 12 November 2010, 14:53.
Reason: Automerged Doublepost
Nu toate Carub sunt zgomotoase. Culmea, vroiam cea mai zgomotoasa toba si o luasem pe cea mai mare, sunt foarte multumit de ea, in schimb Carub alea mici, si cu silencer sunt zgomotoase rau. Inainte doar cu toba se auzea urat fata de acum.
Din Vitan o luasem prin iarna. N-au mai adus deloc ca a mea. Un prieten cu 1310 isi vanduse YED-u' (cum suna ) si si-a luat Carub din Vitan, mare si cu capatul ars cu silencer. Acum vad ca aduceau numai d-alea mici. Magazinul e cum intri in targ pe dreapta pe la beculete, chestii, poate gasesti.
dap yed-ul ))))) face ca un ied deci am inteles in mare ideea e ca asta carub sunt ok..dar are vre o denumire de se diferentiaza de celelalte mici care fac sunetul prea puternic? adica a ta ..are vre-un cod ceva?
Niciun cod, e tip burlan, mare. Alea mici sunt vopsite roz/violet/verde etc. curcubeu.. . Astea mari le vezi imediat, forma frumoasa (tipsurile drepte asa, fara tiganeli si cromaciuni) si sunt de inox, nevopsite sau alte alea.
Eu va sfatuiesc sa va ganditi mult in legatura cu montarea unei tobe sport.eu am avut si am dat-o jos dupa un an jumate.la inceput eram foarte incantat de ea dar dupa aceea am inceput sa nu o mai suport.pe langa faptul ca politia ma oprea mai tot timpul(am avut noroc ca m-am inteles mereu cu ei si nu mi-au luat talonul),la drumuri mai lungi era ''galagioasa rau'' si ma inebunea(asta a fost si motivul pt care am dat-o jos).toba era POWERFULL ca cea din poza de mai jos.O am si acum pe acasa aruncata prin garaj,poate o sa imi vina iar vreo ''nebuneala la cap'' si o pun la loc.deci in concluzie imi placea cum se auzea,dar la drumuri lungi era obositoare rau
in primul rand tobele alea sunt niste chinezarii , nu ca celelalte n-ar fi .Cat despre zgomot,am avut una si pot spune ca era in limitele bunului simt ,e destul de suportabil.la mers constant nici nu iti dai seama .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
da sunt de acord cu tine,zgomotul e in limitele bunului simt,dar asta e valabil la drumuri scurte.cel putin mie asa mi s-a parut.la drumuri prin oras este ok,dar drumul spre mare de vara trecuta m-a facut sa o dau jos
probabil , de aia sunt bune alea cu silencer , ca nu urla asa tare , dar e valabil doar daca se merge constant .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment