Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• despre tobele ROYAL WOLF(low buget) stie careva cum se aud ,aveti vre-o unul montata?
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• vad ca yed-uriile se aud infundat si mijto ..acum pareriile sunt impartite !! eu unu o sa optez pt ceva din gama CARUB ca se aud ok,au silancer si am auzit numai lucruri bune..acuma ce o fi ..o fi .. mare chestie nu este daca vad si alta toba mai interesanta iau alt model..ideea e ca daca nu imi place si e nasol cu ea o dau jos si o pun pe cea stok..pt ca o voi pastra.. voi vedea ce si cum pe viitor la alegerea tobei
      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
      Simply Stance

Comment

• Originally posted by FlorianYFL View Post
        dar daca iti luai una rotunda gaseai cu siguranta silencer la ea..
        da dar arata mai bine asa cu capat oval,plus ca eu am decupat si bara.

Comment

• Recomand si eu Carub daca se pastreaza restul traseului stock.Dar sa fie ceva model cu corpu mare sa se auda decent.Eu am avut carub pe traseu stock 1 an si ceva apoi cand am schimbat traseu(fara catalizator fara intermediara) a mai sunat frumos o luna 2 apoi a inceput sa se auda ca drujba si am fost nevoit sa ii pun intermediara.
          Acu am tot teava goala pe 50mm dar cu finala borla semi sport si suna belea
          AG 16 Y M A

Comment

• borla tot borla ramane. avem aici in slobozia pe colegul MIU care pe vechiul logan are traseu inox pe 50 si finala borla care te lasa cu gura cascata cand o auzi...
            Nu-i bai...

Comment

• O fi ceva de toba asta? 150 de RON de la Alfa Rom Trans
              23102008563.jpg
              Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

• daca are silencer merita

Comment

• N-are...si cred ca baraie de iti sparge capu`!

Comment

• poti sa te uiti pe aici sau aici insa unele vor fi mai scumpe,depinde de buget

Comment

• Mersi mult! ;)

Comment

• Aia de la alfa rom trans e galagioasa.Vad ca esti din pitesti,poate ca sti loganu ala gri cu SRG de mai vine pe la intalniri,are toba ca aia din poza si se aude tare.
                        AG 16 Y M A

Comment

• Nu stiu masina, dar ce spui, se merita sa o pun pe Golanu meu? :-?

Comment

• Se aude frumos....dar se aude tare.Acum u sti cum vrei sa se auda.
                            AG 16 Y M A

Comment

• Pai nu vreau nici sa imi sparga capu` in masina.

Comment

• Originally posted by Irinel TIN View Post
                                Eu va sfatuiesc sa va ganditi mult in legatura cu montarea unei tobe sport.eu am avut si am dat-o jos dupa un an jumate.la inceput eram foarte incantat de ea dar dupa aceea am inceput sa nu o mai suport.pe langa faptul ca politia ma oprea mai tot timpul(am avut noroc ca m-am inteles mereu cu ei si nu mi-au luat talonul),la drumuri mai lungi era ''galagioasa rau'' si ma inebunea(asta a fost si motivul pt care am dat-o jos).toba era POWERFULL ca cea din poza de mai jos.O am si acum pe acasa aruncata prin garaj,poate o sa imi vina iar vreo ''nebuneala la cap'' si o pun la loc.deci in concluzie imi placea cum se auzea,dar la drumuri lungi era obositoare rau
                                exact asa am patit si eu....
                                am facut traseu,am schimbat toba peste toba,etc...acum am un carub...japa style....dar cred ca cel mai rpd o pun pe cea stok...
                                asa ca mai zic si eu...sa va ganditi mult in legatura cu montarea tobei sport!numa'bine
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google