Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La performante se simte ceva?Demarajul m-ar interesa.
    Multumesc.

Deci nu.OK
    Last edited by Cristi_Xp; 7 February 2008, 14:16.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• daca scoti catalizatorul,si lasi teava cap coada o sa se simta ceva
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• si eu mi-am schimbat finala cu o toba ''sport'' e SUPER face un zgomot de auto sport ,e beton si merge fara probleme ...cand ii dau a doua , e tare fratilor
        la 120 de cp
        Last edited by Cristi_Xp; 22 March 2008, 17:00.
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Salutări tuturor. sunt un membru nou şi sper să rămân mult timp un membru al acestui forum. am şi eu o mică întrebare sau mai exact o nelămurire. cine poate să-mi explice ce face o evacuare CAT-Back? Cu ce diferă fatză de celelalte. ms mult

Comment

• Adica evacuare de dupa catalizator,din cate cunosc eu...teava inox,intermediara,teava inox pana la finala,finala...si un diametru ceva mai mare al tevii...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Bun . si care e mai zgomotoasa, una Cat-Back sau un sistem de evacuare dublă?

Comment

• Ma bag ca musca in....seama dar trebuie sa va intreb. Daca toba sport nu a fost prevazuta cu silencer de la inceput , cineva poate sa mi-l fabrice sau sa incerc sa iau de la alta toba sport?
                NU stiu cum poate arata! Trebuie sa fie ca forma tipsului? Sau n-are treaba cu asta?!!

Mersi!
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by Mafiosso93 View Post
                  Bun . si care e mai zgomotoasa, una Cat-Back sau un sistem de evacuare dublă?
                  aia cu motoru mai puternic
                  daca motoru-i mic,abia "sufla" intro toba sport,dar mai in doua )
                  Plus ca ar trebui sa plece cate o teava din fiecare piston,sa se uneasca 2 cate 2 ,si sa plece una intr-o parte,una in alta.
                  Pune dupa catalizator,teava si o finala sport fara intermediara,si o sa sune frumos.
                  Originally posted by Thejock3r View Post
                  Ma bag ca musca in....seama dar trebuie sa va intreb. Daca toba sport nu a fost prevazuta cu silencer de la inceput , cineva poate sa mi-l fabrice sau sa incerc sa iau de la alta toba sport?
                  NU stiu cum poate arata! Trebuie sa fie ca forma tipsului? Sau n-are treaba cu asta?!!

Mersi!
                  alea rotunde,cartusele au silencer,daca nu are toba forma aia...cam degeaba .Poti incerca ceva improvizatii,sau mai bine iei o toba cu silencer.

Comment

• Se poate confectiona silencer usor, din 2 tevi de inox de diametre diferite. Trebuie sa arate ca o palnie.
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Eu am deja toba de esapament luata dar tipsul e oval, dar e detasabil . Daca as gasi silencer pe un anumit tips, mi-as achizitiona acel tip. Poza cu tipsul meu :
                      Attached Files
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Ms mult cristi_xp

Comment

• Cristi de ce ai dat toba aia powerfull? Vreau si eu ceva de genul defapt chiar la aia m-am uitat ... la montaj ai taiat ceva din bara sau a intrat perfect? Se auzea bine?
                          sigpicMy ride

Comment

• Are vreo cineva o poza ,doua cu o toba sport sectionata sa vad cum sunm e facuta?....vreau sa-mi fac eu una din inox si nu as lasa-o chiar goala....ma gandesc ,ca o sa huruie prea tare.

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                              Cristi de ce ai dat toba aia powerfull? Vreau si eu ceva de genul defapt chiar la aia m-am uitat ... la montaj ai taiat ceva din bara sau a intrat perfect? Se auzea bine?
                              pai daca vrei sa-ti pui toba de aia lata trebuie sa tai din bara,ca altfel nu sta nici cum,cred ca a vandut-o ca nu ia placut sunetu de la ea,banuiesc ca se auze prea incet
                              :P
                              sigpic

Comment

• N-am vandut`o...ca nu a mai pus-o varumiu pe masina.
                                O dau cu 1.5 mil ...daca va intere...pm me ...
                                Trebuie taiat din bara,arata mult mai misto ca aia rotunda...Am dat-o jos ca suna prea incet,am scos si intermediara,abia atunci se auzea mai frumos,dar mi-am luat-o astalata intre timp,si are si silencer.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google