Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai de..daca te-ai grabit.Pune ceva cu corpu cat mai mare si ai sa vezi ce incet o sa se auda,mai ales ca ai intermediara.
    De ex e un model de borla identica ca dimensiuni ca cea stock doar ca e de inox si direct-flow.Cu aia se aude super incet.Si mai e inca un model la stelco,tot asa aproape ca toba stock ca dimensiuni.
    AG 16 Y M A

Comment

• Imi sare mustaru`, direct la Pilot ma opresc. ;)
      Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

• sal

salutare mi am montat si eu toba sport astazi stiti ceva e legal montarea acestuia
        Attached Files
        sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Originally posted by al!n View Post
          Pai de..daca te-ai grabit.Pune ceva cu corpu cat mai mare si ai sa vezi ce incet o sa se auda,mai ales ca ai intermediara.
          De ex e un model de borla identica ca dimensiuni ca cea stock doar ca e de inox si direct-flow.Cu aia se aude super incet.Si mai e inca un model la stelco,tot asa aproape ca toba stock ca dimensiuni.

gresit, aia df de la romcat de care zici tu, e cuminte, la inceput, dupa 2 luni la 3000 ture te cam ia durerea de cap ... in frana de motor ... te scoate din masina, culmea, in masina se aude mai tare ca afara ... cu geamu lasat e suportabila ... oricum, dintre tobele sport, aia da merita banii
          sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by visan bogdan View Post
            salutare mi am montat si eu toba sport astazi stiti ceva e legal montarea acestuia
            nu e nimic legal in tara asta

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
              gresit, aia df de la romcat de care zici tu, e cuminte, la inceput, dupa 2 luni la 3000 ture te cam ia durerea de cap ... in frana de motor ... te scoate din masina, culmea, in masina se aude mai tare ca afara ... cu geamu lasat e suportabila ... oricum, dintre tobele sport, aia da merita banii
              Nup.Aia de o ai u nu e identica cu cea stock ca dimensiuni.Asta de zic eu de ea defapt e toba stock de inox dar direct flow.
              AG 16 Y M A

Comment

• Eu ma gandeam sa gasesc una la mana a-2-a, dar cu silencer inclus. Eventual, sa nu fie prea piperata la pret.

Comment

• Am si eu o intrebare: Daca pun o toba sport pe un disele,se va auzi ca un tractor infect sau ca o masina de tocat ?
                  Last edited by Sp1Tz; 1 December 2010, 15:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut. Am si eu o toba de la stelco si se aude bine si nu e deranjanta, si astazi am avut o probleama.....am pierdut silenceru. Va rog daca sti-ti de unde sa iau si eu unul v-as fii recunoscator. Multumesc

Comment

• Cine stie cat m-ar costa moftu` asta: Logan MCV Exhaust.jpg

Comment

• Originally posted by Sp1Tz View Post
                        Am si eu o intrebare: Daca pun o toba sport pe un disele,se va auzi ca un tractor infect sau ca o masina de tocat ?
                        se aude chiar foarte fain , doar ca nu are atatea ture ca un benzinar . Si eu eram de aceeasi parere , ca se aude aiurea dar mi-am schimbat-o .
                        vezi aici
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Recomandati-mi si mie o finala la 200 lei , as prefera un sunet mai rally . daca imi permite bugetull as vrea o evacuare completa fara catalizator . dispun doar de 400 lei , pentru ca suspensia este o prioritate !!!
                          sigpic

Comment

• Daca vrei sa schimbi doar finala,ca sa ai sunet "rally" pune teava de inox pe 50mm in loc de finala +tips.
                            Daca schimbi tot traseu pune o finala universala gen carub,ceva japan style,fara catalizator si o intermediara cat mai mica.Si o sa sune cat de cat rally.
                            AG 16 Y M A

Comment

• asteapta putin si o sa iei un traseu de evacuare pe 50 de la catalizator la finala + toba sport carub la 350 ron

eu am in garaj o toba din inox (maine ii fac poze)

Comment

• pai imi puteti da niste link'uri ? cu ce sa imi cumpar si sa ma incadrez in 400 lei ? Raman dator baieti . Precizez ca , catalaizatorul il voi scoate .

Nu prea ma pricep dar am inteles ca daca il dau jos urca o idee mai bine in ture (dupa 4000) . Problema cu itp'ul cade !!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google