Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca pui de la Pilot pe DCI sar putea sa faca ca un tracto...
    sigpic

Comment

nu cred, cred ca s-ar auzi la fel
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

Cristi_xp poate imi dai si mie un sfat.Am cumparat o toba ca si a ta , dar eu am renault laguna II, si la mine finala este undeva pe la mijlocul masinii si este dispusa pe orizontala, si dea acolo vine o simpla teava pana in spate. se intampla ceva daca tau umpic din esapament din capata si sudez toba sport, fara sa scot finala?

Comment

Pai dai finala jos si in locul ei pui o teava cu acelasi diametru...si pui dupa toba

PS: daca lasi si finala (originala) pe masina nu cred ca o sa se auda fain, pt ca scopul finalei este da a "limita" zgomotu.
          ...de doi lei :p

Comment

Pai scoti finala,pentru un zgomot frumos poti sa scoti si intermediara,si sudezi teava in locul lor pana in momentul unde vrei sa pui finala sport...si acolo sudezi finala sport.Daca lasi toba normala nu o sa ti se auda deloc pentru ca iti limiteaza zgomotul finala stock,deci o scoti,si de preferat si intermediara,daca vrei sa se auda frumos
            Last edited by Cristi_Xp; 4 January 2008, 16:32.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mersi fain pentru sfat
              asa voi face
              poate imi dai pana atunci un filmulet, sau clip audio , cum se aude toba ta ca sa imi astampar pofta
              pentru ca filmele prezente mai sus nu merg!

PS
              am pus mai jos niste poze cu toba stock sa vad dati seama cum este

deranjez pe cineva daca voi da niste sfaturi desi nu mai sunt posesor de logan?
              Attached Files

Comment

nu deranjezi cu nimic,daca te putem ajuta cu ceva si stim o facem cu placere.
                Eu nu mai am powerful,uite si filmuletul...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Hai sa va intreb si eu ceva
                  Daca imi schimb numai capatul de la toba, deci sa se de-a jos teava de la capat,de la toba finala stock si sa se sudeze un tips calumea,in locul ei!Sa-r auzi cumva?adica asa mai a toba sport, dar nici sa nu faca zgomot prea mare, deci sa faca asa ca si cand ai avea o toba sport cat de cat
                  ce zice-ti ?!
                  sigpic

Comment

Ce zice-ti de toba aceasta sport, pentru logan sa-r potrivi ?
                    Ar fi ok ca si dimensiuni si ca si aspect?
                    pretul este ca-m in jur la 2 mil,pentru ea si zice ca e din INOX 100%,
                    Voi ce parere aveti?pls anybody
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Sistem de evacuare SPORT
                      Frati mei... (care o fi mai buna? care se potriveste?) intrebari care isi au raspunsul aici http://bastuck.de/web/liste_modern_a..._hg2=500040010

Comment

Ok mersi, alte pareri ?
                        sigpic

Comment

fratiilor ma-m pus toba sport, , curand urmeaza si pozele, dar trebui sa imi fac putin timp de ele , dar pana atunci vreau sa va intreb, voi astia care aveti tobe sport pe logan, a-ti avut probleme cu politia pana acuma de cand va-ti montat-o pe masina ??sunt tare curios sa vad,nu de alta dar acuma de cand mi-am pus-o cum nu o am nici demult mi-e cam ciudat asa cu ea, ca face zgomot,dar inca nu ma-m obsnuit eu cu ea, si am impresia ca se aude in tot orasul ;))
                          ms si astept raspuns in legatura cu nenea politaiu daca v-a oprit !
                          aaa..si era sa uit, curand se apropie ITP prin februarie, vreau sa va intreb, o sa se lege de mine din cauza lui toba??
                          sigpic

Comment

daca nu are de ce sa se ia...se ia si de toba.De aia e bine sa ai de alea cu silencer...

Comment

Pai silencer, se poate face la ea, in caz ca vreau,baiatul care mi-a pus-o poate sa imi faca un silencer pentru ea daca vreeau,dar tu Cristi_XP ai silencer pe a ta?
                              Din cate am vazut tu ai toba demult pe ea, nu ai avut nici o problema din cauza ei?
                              sigpic

Comment

pe mine ma opresc pentru folie ) nu se mai leaga de toba....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google