Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trage mai bine pe toata plaja de turatii sau doar pe ture medii si mari ? Consumul cam cu cat a scazut ? Cat a costat toata distractia ? Nu trebuie si soft custom pentru modificarile hardware facute ?
    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• cu soft custom obtii bineinteles cele mai bune rezultate. da cine da 200 eur ?

nu pot sa apreciez cu cat a scazut consumul. o sa revin cu alte pareri dupa cateva zile.

trage constant de pe la 2500 2700. parca inainte tragea bine de la 2000

Comment

• glumiti nu ?
        soft custom , consum scazut ?
        plus ca n-ai facut o mare branza, traseul dinainte de intermediara a ramas acelasi , deci esti un pic deasupra de un zero barat ))
        cea mai mare gatuire o ai din catalizator , pe care inca il ai pe masina .
        Last edited by Cristi_Xp; 14 April 2011, 00:15.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• consum scazut nu de la soft custom. de la traseu.

mi se simte clar ca trage mai bine da peste 2500 3000 rpm. la 2000 cand o calc e fleasca.
          in spatele la toba gazele ies mai mult afara

pe a 5 a clar o simt altfel.

oricum la cat de imbatranita era evacuarea catalizatorul ala va fi selectat in mod natural in 10 15 mii km si banii pe altul nu mai dau
          - o sa schimb tot traseul din flansa pana in intermediara. serpi nu are rost decat daca gasesc o galerie de k4m rs

p.s. mai am o nedumerire mare. chiar inainte sa ajung la service am mers o gramada cu masina in oras. fiind incinsa ca lumea logic ca imi tremura la plecarea de pe loc ( vechea mea problema ). tremura de fiecare data nelipsit oricum as fi plecat de pe loc.

- fac evacuarea la service, ies cu masina si forja forja forja. fac 30 40 km de oras masina incinsa bine si ... nu mai tremura la plecare. o las 4 5 ore in parcare si seara ies din nou. o incing bine si iar merg normal 30 40 km. am incercat si plecari din rampa unde inainte sareau suruburi din ambreiaj in halul ala facea. nimic. perfect lin.
          - de ce ? care ar putea fi motivul ? eu nu mai inteleg nimic
          Last edited by alessandro; 14 April 2011, 08:58.

Comment

• practica e mama teoriei ? ai invatat sa pleci ?
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• chiar vorbesc serios. cu ce ar putea influenta evacvarea abmreiajul si plecarea de pe loc ?

azi am mers cu 5 pers in masina in oras si am chinuit o rau. si plecari din rampa fara frana de mana . merge perfect. nici miau nu zice ambreiajul.

inainte daca plecam din rampa dupa ce se incalzea bine, singur in masina, imi sarea schimbatorul din mana
              Last edited by alessandro; 16 April 2011, 19:23.

Comment

• azi am facut un drum lung mai exact Pitesti Slatina Craiova si retur si am vezut cum se comporta traseul.

1500 2500 trage mai prost. dupa 3000 trage mai bine

pe A1 aceiasi problema ca inainte. nu mai trece de 190 pe ceas. m am resemnat nu mai conteaza

Comment

• Pe GPS ai incercat sa vezi cat merge maxima cum ? Daca ai 185 km/h e in regula .
                  '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                    azi am facut un drum lung mai exact Pitesti Slatina Craiova si retur si am vezut cum se comporta traseul.

1500 2500 trage mai prost. dupa 3000 trage mai bine

pe A1 aceiasi problema ca inainte. nu mai trece de 190 pe ceas. m am resemnat nu mai conteaza
                    pai nu te mai baga scaun dupa 5000 rpm ?

Comment

• daca te opreste politia cu toba sport poti demonstra cumva ca esti in regula? ca de exemplu la mine nu se aude foarte tare doar infundat, oricum am senzatia ca ma aude tot cartierul...se poate scoate ceva la mana? am ideea sa-mi iau un sonometru si sa-l port dupa mine, si daca ma opresc le arat pe loc ca nu depasesc limita.
                      http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

• daca ai certificari la el ca este omologat da . este o varianta

Comment

• >>>

Recomand toba Stelco.
                          Suna incomparabil cu altele mofturi gen borla, remus, no name ... etc
                          Firma Greceasca cu fabrica in romania
                          Sunt omologate RAR, politia nu are nici o treaba cu tine

A mea e un Stelco de 70 db (85 maxim admis de lege)
                          400 ron cu tot cu montaj cu cot fix, silencer detasabil si autorizatie si certificat RAR
                          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• ce model de toba? ... cum 400 ron ca in bucuresti toba cu silencer este 360 ron fara montaj ...certificat RAR ? Ia ca ma duc la Stelco Bucuresti sa intreb

Comment

• toba poate sa fie autorizata RAR, dar daca ai intermediara si catalizatoru scoase, va face zgomot si tot se ia garda de tine.

Comment

• De politie poate scapi cu omologare la toba finala si fara catalizator.
                                Eu am finala borla cu traseu pe 50mm fara catalizator si fara intermediara si nu se aude deloc tare daca mergi constant si in ture mici.
                                CU RAR-u e mai greu.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google