Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Folia le sare-n ochi mai repede
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

omologare tuning

vreau sa intreb si eu ceva pentru modificarile aduse masinii prin tuning trebuie omologari?daca da unde se poate omologa tuningul? pt toba sport nu comenteaza politia k sa iti ia certificatul? mc

Comment

niciunde...ceea ce cumperi tu trebuie sa fie Produs certificat R.A.R. Exemplu tobele,daca ai borla...nu ai treaba.Sau tot ce are omologare TUV, sau de la comunitatea europeana parca sunt ok.Dar mai scrie undeva prin codul rutier ca nu ai voie sa faci nici o modificare masinii fata de cum este ea din fabrica...Incearca sa mergi la RAR cu alt volan sa vezi daca nu te intoarce inapoi
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mai am si eu o intrebare, cat de curand se apropie ITP la masina, adica in 2 februarie, cred, si eu am toba schimbata,
          ce vreau sa va intreb!!! O sa am probleme din cauza tobei la ITP???ms mult si as avea nevoie de un raspuns ca sa stiu la ce sa ma astept!!Tin sa precizez ca toba ii schimbata numai finala, intermediara si catalizatorul este la locul lor
          sigpic

Comment

Originally posted by wizard24 View Post
            mai am si eu o intrebare, cat de curand se apropie ITP la masina, adica in 2 februarie, cred, si eu am toba schimbata,
            ce vreau sa va intreb!!! O sa am probleme din cauza tobei la ITP???ms mult si as avea nevoie de un raspuns ca sa stiu la ce sa ma astept!!Tin sa precizez ca toba ii schimbata numai finala, intermediara si catalizatorul este la locul lor
            in aceeasi situatie sunt si eu..o sa am probleme la itp din cauza tobei? intermediara si catalizatorul sunt la locul lor

Comment

eu zic ca nu sunt probleme singurele lucruri importante ;sa nu scoata noxe si sa fie traseul etans
              Captain of the black pearl

Comment

DA o sa aveti probleme cu ITPul din cauza tobei si o sa trebuiasca sa le lasati si lor ceva de-un suc...o sa aveti probleme cu militia...unde iar o sa trebuiasca sa lasati de un suc,probleme la DACIA revizii...iar un suc
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                  DA o sa aveti probleme cu ITPul din cauza tobei si o sa trebuiasca sa le lasati si lor ceva de-un suc...o sa aveti probleme cu militia...unde iar o sa trebuiasca sa lasati de un suc,probleme la DACIA revizii...iar un suc
                  pana acum nu m-a oprit nicodata politia din cauza tobei...o sg data m-a oprit pentru folie..doar atat

Comment

Originally posted by laur200445 View Post
                    pana acum nu m-a oprit nicodata politia din cauza tobei...o sg data m-a oprit pentru folie..doar atat
                    Si de cat timp ai toba pusa pe masina?
                    sigpic

Comment

• Originally posted by wizard24 View Post
                      Si de cat timp ai toba pusa pe masina?
                      toba pe care o am acum pe masina e a doua toba sport ..asta e montata de vreo 4 luni..insa toba sport am de vreun an si ceva....

Comment

• Ms de raspuns, pai inseamna ca pe tine chiar ca nu te-a oprit nimeni din cauza ei , acuma sper ca si la mine sa fie la fel , eu o am toba de vre-o 2 zile
                        sigpic

Comment

• pune o poza sau un film ceva cu toba ...sa o stapanesti cu placere....

Comment

• O sa pun niste poze cand ajung acasa,sper ca sa reusesc sa pun azi !si mersi laur200445
                            sigpic

Comment

• ce firma ?pune si u un filmulet sa vedem cum urla...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google