Originally posted by Cristi_Xp
View Post
Toba sport logan!
Collapse
X
-
Salut , montarea ai facut-o in Arad sau la Oradea?sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU
Comment
-
Miam tras si eu o toba sport da pe diesel. Nu se aude rau dar la turatii sub 3000 nu face prea mare galagie dar dupa ce trece peste se aude fain de tot. Sincer eu sunt multumit de ea.Attached Files1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
Originally posted by 2fast4u View Posteu nu as schimba toba de la mijloc, nici cea finala,... vezi tu... eu sunt obsedat de silentiozitate, iar cand merg lisistit cu schimbari la 3000 imi place sa nu se auda motorul. se schimba cazut in care merg sportiv, dar asta este destul de rar pt ca nu am unde, drumurile pe aci prin buc fiind pline mai tot timpul si otopeniul este plin de garda...
Comment
-
Originally posted by raduprov View Postla diesel .. sa`l turezi .. peste 3000 deja e cam nasol ... banuiesc .. nu ma prea pricep cu dieselurile
Comment
-
Originally posted by logtuning View PostPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Arata bine tobele...Loganul cu 2 evacuari e tare de tot,mai ales ca e functionala si cea de a 2-a.
Exista toba sport care sa nu urle,sa fie silentioasa,dar sa inbunatateasca performantele?
Multumesc.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
pai alea sunt destul de silentioase ,sau puteti opta pt o toba cu silencer...cand plecati la drum ,bagati silenceru in toba...si nu mai urlaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment