Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
    ce firma ?pune si u un filmulet sa vedem cum urla...
    Toba ii Racing Sport,e comandata din oradea de la Horguemtuning, filmulet cu ea inca nu am,inca nu am avut timp sa fac unul, dar cand il fac si sper ca , cat de curand, o sa il pun aicea
    sigpic

Comment

• Salut.Cat te-a costat toba ?
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Originally posted by Christnacht View Post
        Salut.Cat te-a costat toba ?
        Toba ma costat 370 ron, iar cu tot cu montaj(coliere si tot ce trebuie la ea) a fost 470 ron!
        sigpic

Comment

• Salut , montarea ai facut-o in Arad sau la Oradea?
          sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU

Comment

• Originally posted by 10 TACLES View Post
            Salut , montarea ai facut-o in Arad sau la Oradea?
            Montarea am facuto in arad la un baiat,si care tot el mi-a comandat si toba.
            Eu doar am ales-o
            sigpic

Comment

• toba FOX

tobe FOX din inox, made in Germany pt LOGAN, 4 variante
              suna asa:

Attached Files

Comment

• Miam tras si eu o toba sport da pe diesel. Nu se aude rau dar la turatii sub 3000 nu face prea mare galagie dar dupa ce trece peste se aude fain de tot. Sincer eu sunt multumit de ea.
                Attached Files
                1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

• la diesel .. sa`l turezi .. peste 3000 deja e cam nasol ... banuiesc .. nu ma prea pricep cu dieselurile
                  Its just a car ...

Comment

• Originally posted by 2fast4u View Post
                    eu nu as schimba toba de la mijloc, nici cea finala,... vezi tu... eu sunt obsedat de silentiozitate, iar cand merg lisistit cu schimbari la 3000 imi place sa nu se auda motorul. se schimba cazut in care merg sportiv, dar asta este destul de rar pt ca nu am unde, drumurile pe aci prin buc fiind pline mai tot timpul si otopeniul este plin de garda...
                    si pipera e plina de idioti si seara...........merge banda))))))

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
                      la diesel .. sa`l turezi .. peste 3000 deja e cam nasol ... banuiesc .. nu ma prea pricep cu dieselurile
                      dc crezi??? ardel...am o prietena schimba proasta numai la 4000,nu conteaza,ambuteiaj,drum liber,si are loganul 1.5dci!! bine nu te sfatuiesc sa faci la fel,da merge sa treci peste 3000!!!bafta

Comment

• super...plus ca sunt amandoua functionale
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• e asta imi place si mie, si eu as vrea o toba sport, dar vreau sa fie cat de silentioasa se poate, in plus eu as montao pentru performante... chiar ca se aude bine pe loganul rosu

Comment

• nu de alta dar m-ar dispera zgomotul tobei sport la drum lung, eu am numai un 1,5 dci, nu merg tare, dar la 120km/h ajunge zgomotul facut de motor.

Comment

• Arata bine tobele...Loganul cu 2 evacuari e tare de tot,mai ales ca e functionala si cea de a 2-a.
                              Exista toba sport care sa nu urle,sa fie silentioasa,dar sa inbunatateasca performantele?
                              Multumesc.
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• pai alea sunt destul de silentioase ,sau puteti opta pt o toba cu silencer...cand plecati la drum ,bagati silenceru in toba...si nu mai urla
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google