Si gaboru ce zice ca mi se pare zgomotoasa ... nu vreau nici chiar asa ... intermediara nu o scot ... si nici din bara nu tai ... banuiam io ca ai taiat din poze ca venea prea ... ciudat ... rotunda sa fie atunci ... de cele powerfull rotunde de pe autoaccesorii ce zici?
Toba sport logan!
Collapse
X
-
Alege tu de aici ceva pe placul meu ... deci sunet infundat sa nu am probleme cu gaborii sa nu imi urle in cap sa ma auda mama de la etajul 3 cand vin acasa ... ai inteles tusigpicMy ride
Comment
-
Dar sunetu in masina la viteze mari cum e ?Acceptabil sau huruie rau?Va intreb pentru ca as vrea sa iau tot traseu(filtru sport serpisorii catalizator sport fara detenta si 2finale.magnaflow tot.)si nu vreau sa ma dea afara din masina la viteza mare.
ps:sau sa bag banii intro suspensie?
Comment
-
Daca ai drumuri bune baga ... daca nu te vei scutura rau ... de unde iei magnaflow ... link
de aici http://www.max-tuning.ro/tobe-magnaflow.html ?sigpicMy ride
Comment
-
Am sa va rog sa incercati numai sa potriviti fete de usi de Sandero pe Logan... numai incercati, eu va zic de pe acum rezultatul: nu se potrivesc.
Pe de alta parte, pozele postate sunt cu fete de usi de Logan faza 2. Aceste fete de usi se monteaza inca de la lansare pe Loganul din America de Sud, deci nu sunt o noutate.
Nu-mi vine sa cred cite prostii si cite aberatii am citit pe 2 pagini jumate de forum... RUSINE
Pilot nu suna mega tare,pentru ca au omologari...si atata timp cat ai intermediara si catalizatorul,nu o sa urle prea tare.Cat despre magnaflow ala,sunt cam mari preturile,daca nu foarte mari ,siteul e al cuiva din timisoara...
Originally posted by danni View PostDar sunetu in masina la viteze mari cum e ?Acceptabil sau huruie rau?Va intreb pentru ca as vrea sa iau tot traseu(filtru sport serpisorii catalizator sport fara detenta si 2finale.magnaflow tot.)si nu vreau sa ma dea afara din masina la viteza mare.
ps:sau sa bag banii intro suspensie?
Eu recomand remus hardline,sunt din titan,pret in jur de 170 euro,sau pe acolo,rotunde,cu silencer,si nici nu urla asa tare,daca ai intermediara si restul.Sunetul este un sunet gros,frumos...Last edited by Cristi_Xp; 2 April 2008, 02:24.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
In primu rand nu scot catalizatoru decat sa pun unu sport iar restu decat cu cei de la pilot am vb pt ca sunt de aici.daca imi puteti configura un traseu si un pret intre 20 25 ma bag iar in al 2 rand daca se aude frumos tin intermediara fara discutie
ps:am banii sa iau dar nu stiu ce.nu vreau sa bag banii in prostii daca intelegi
Comment
-
Pe mine ma costa 3 mil la pilot,fara catalizator,fara intermediara,cu finala asta ce o am acum )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mai bine baga banii in suspensie ! Ce sa zic.. la mine se aude la drum lung intre 2700 si 3400 ture destul de tare , daca trec de pragul de 3400 ture , asta inseamna cam 145 km/h , nu se mai aude deloc!
De retinut, am doar finala schimbata....Last edited by Thejock3r; 2 April 2008, 11:02.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
La pilot :catalizator magnaflow 550 ron finala 400 si tevile restu ce mai vin in jur de 300 ron.iar filtru sport KN 350ron iar serpisorii nu mia zis pret.
Thejock3r: dupa 3400 nu se mai aude deloc sau f putin?Adica nu e deranjant? Nu mam dat cu nimeni cu tobe sport ca sa imi fac o parere deasemenea nici cu unu care are suspensii .
Comment
-
Deci parerea mea daca vreti sa fie un sunet infundat si gros,atunci sa mergeti pe varianta de toba lata,(alea rotunde suna un pic mai tare ca astea late si mai spart asa)si va zic eu ca nu conteaza ce model de toba luati,daca schimbati toba cu una sport tot o sa se auda(eventual daca se gaseste la ea amortizor de sunet atunci nu mai ai treaba la drum lung,)daca nu e cu amortizor o sa va zbiere in cap,si daca mai si schimbati traseul cu teava din inox ii clar ca o sa face-ti cu nervi la drum lung:Pnu de alta dar eu am vazut la mine face tare si am numai finala schimbata,
De ex:se aude tare cand creste in ture,iar daca o ti constanta la 2500-3000 aproape ca nu se mai aude,dar imediat cum o "agiti" iasa in evidenta,de ex eu daca ma duc cu 120Km,se aude dar nu tare,dar daca trec de 120 iar se aude tare!Cel putin asa e la mine :Psigpic
Comment
-
cu catalizator sport si fara intermediara,o sa tipe destul de tare.
Eu recomand remus hardline,sunt din titan,pret in jur de 170 euro,sau pe acolo,rotunde,cu silencer,si nici nu urla asa tare,daca ai intermediara si restul.Sunetul este un sunet gros,frumos...[/QUOTE]
un film ceva ? Poze :>Its just a car ...
Comment
Comment