Ms mult wizard24. miam facut o mica parere cu toba...
Toba sport logan!
Collapse
X
-
salut
In primul rand sunt nou pe aici si sunt si nou posesor de Logan Probabil ca o sa va enervez cu intrebarile mele dar vreau sa fac cateva schimbari pe masinutza in primul rand as vrea sa pun ceva toba sport dar fara sa am nevoie sa fac modificari la masina + ca as vrea sa sune si frumos si sa nu fiu impuscat de politai cand trec pe langa ei
mersi anticipat si sper sa ma ajutati
teebeeque
PS: as vrea daca se poate sa pot lua din TM
Comment
-
Eh, un pic schimba si tipsul sunetul...Adu-ti aminte anca, la inceput am avut eu doar tips, inainte sa dau afara finala. Si schimba un pic sunetul. Nu ca o toba, dar se aude o idee mai grav...
off-topic: ne vedem deseara la "birou" ?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
bai baieti stiu ca e vechi threadul dar ma intereseaza si pe mine daca aveti vreunul poze din timpul montajului!vreau sa imi montez una sport si nu stiu de unde naiba se da jos actualul??e tocmai din fata?pana acolo nu mai exista nici un colier?nu vreau sa dau banii altuia cand o pot face eu lejer!tin sa precizez ca nu o voi suda ci doar o voi prinde in colier!va rog mult ajutati-ma!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
la logan evacuarea e dintr`o bucata... dai jos tot traseul din fata ... in rest...flex si suduraPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Toba la logan e toate dintr-o singura bucata.ca sa pui finala sport trebuie taiata finala stock apoi prelungit cu o teava de inox(in caz ca finala ce o vei monta e mai scurta) intre cea sport si teava care vine din intermediara.Eu zic ca cel mai bn e sa o sudezi.
Comment
-
poti fi mai explicit un pic,de unde din fata?m-am uitat un pic sub ea si nu se vede incheietura.daca o pun pe rampa se da relativ usor?adica,ai acces la suruburi?risc ceva daca bag direct flexu sub ea?adica doar sa o scot dupa tampoane?imi e frica sa nu se rupa teava sau sa ia foc ceva.ms mult si scuze de insistenta.o poza daca ati avea v-as fi foarte recunoscator!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Eu finala am montat-o fara sa dau tot traseul jos.Parerea mea ca cel mai bn apelezi la un atelier specializat,sa faca treaba cum trebuie cu sudura argon.La mn e montata la un service de cartier,a tinut cam 8luni dar acu a inceput sa se rupa pe la suduri...
Comment
-
am reusit sa o pun din aceeasi zi!singur-singurel!FARA SUDURA pentru ca nu o voi pastra pe aceasta,face prea mare zgomot!am fost la munte si la intoarcere am zis ca innebunesc de cap!pana la achizitionarea uneia cu silencer, o voi pune inapoi pe cea originala!uitati si un filmulet cu ea!poate ca in film se aude un pic mai tare fiind cu camera in spate in dreptul ei!p.s.-are cineva una cu silencer?in momentul in care il puneti,simtiti vreo diferenta?la sunet ma refer,ca am auzit multe mituri!multumesc mult!http://www.youtube.com/watch?v=qZNxwPmDEGILast edited by odorog; 2 March 2009, 16:08."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
dar daca il pui,se mai aude?ne e numai vorba de mine!mai plec cu ai mei la tara si na'sunt batrani...bla-bla!si plus ca la drum lung nici mie nu imi place!chiar vreau sa stiu,inainte sa achizitionez!ms mult"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
Comment