reduce cam 40% din zgomot.Daca dai ca disperatul in ea ,si o duci la 6000 rpm o sa sune si cu ala ,doar ca o sa se auda ca dracu.La mers constant e ok,nu te mai deranjeaza deloc.
Toba sport logan!
Collapse
X
-
Eu zic sa mai pui niste bani si sa-ti iei una mai calumea,alea din targ nu o sa te tina mult,poate o sa ai probleme cu ea sa se rupa pe la sudura(la imbinari sau mai stiu eu ce),a mai avut cineva aicea pe forum din "carbon"sau ceva de genu(sper sa nu fi zis o prostie) ))si dupa un timp sa rupt pe la sudatura!
Pun niste poze cu a mea sa vezi cum arata si cum e prinderea la ea,a mea e din inox si o am de un an si nu are nici o problema nu rugineste nimicafirma e racing sport ceva de genu si e luat de la ceva firma de tuning din Oradea,Horguemtuning sau cum le zicea
Prinderea la ea e tot cu colier,care se tine intr-un surub in portbagaj,sta fixa si nu se mai misca de fel
La drum lung face ca dracu,si eu ma duc cu ai mei la tara si sau obisnuit deja cu ea nu imi comenteaza,dar iti zic ca face uratdaca stai bine cu nervi si iti place sunetul pe care il scoate atunci e ok nu ai probleme,dar daca cum zici tu ca nu prea iti place atunci o sa te cam superesigpic
Comment
-
corect!eu intrebam de una cu silencer!dar sa stii ca am prieteni care au toba de 1 an de zile si nu are nici pe dreaq!nu e vorba de rezistenta!nu de aia imi fac griji.pe mine ma intereseaza daca acel silencer din targ e bun la ceva.daca isi face treaba!multumesc mult pentru raspunsuri!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postproblema ar fi ca nu ai cum sa pui silencer la aia ta
Na ca am facut si o poza cu el, tin sa va spun ca nu mai face asa cand e montat dar arata ca un nas de porc )
PS: sa nu va speriati de el,ca isi face treaba destul de bine(in ciuda faptului ca nu prea il folosesc) ))sigpic
Comment
-
Sefu nu e vorba numai de ruginit e vorba si de zgomotul scos, daca ai fi aici ti-as arata diferenta cum suna Magnaflow-ul, Remus etc si cum suna Yed, Pufi si alte trompete.Parerea mea e ca , cat dai atata face.
Daca stii ca circula si ai tai cu masina(si te intereseaza parerea lor) toba nu e de tine baga un capat de frumusete si la revedere
PS: si nici arcurile sport
Cristi cei care au facut toba nu stiu sa faca silencer si nu romaniiLast edited by Juristul2000; 2 March 2009, 19:28.
Comment
-
Merita o toba sport pe un dci de 85 cp resoftat?Stiti cate ceva despre tobele sport fox comercializate de logtuning?Sunt zgomotoase?E dificil montajul lor?Din cate stiu eu si am citit la ei pe site au silencer.Dc are cineva montat asa ceva ,va rog sa postati ceva pareri.Si apropo,isi merita pretul,undeva pe la 235 euro?Multumesc anticipat ptr raspunsuri
Comment
-
pe diesel nu suna mare lucru , se schimba aspectul si cam atat.Alea fox au ceva omologare ,dar si pretul e imens .
Sunetul se schimba un pic la diesel,dar sa nu te astepti la cine stie ce.Mai bine o toba de asta,investitie mult mai mica,si oricum nu se compara sunetul unui cartus cu orice toba )
Cam asta e o idee de cum se adapteaza tobele ,pentru a fi ulterior prinse in colier si date jos si schimbate dupa bunul plac.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
salut dragi colegi, va cer si eu o parere despre mult doritele evacuari sport:va rog da ti mi si mie o idee pentru achizitie, as vrea o toba care sa nu faca prea mult zgomot si sa aiba un pret rezonabil(sa zic 250 lei?????)!dupa ce va prapaditi de ras pe baza solicitarii ,mele astept rasp, merci!
cu stima,
dorunicola
Comment
-
La 250 lei probabil gasesti Carub, au cativa baieti din Bucuresti, poate iti dau ei mai multe informatii. Nu i-am auzit sa se planga nici de rugina nici de sunet.
Eu unul am de la Stelco, ceva mai scumpa 450 lei inclusiv montaj + silencer, dar crede-ma ca te trezeste din mormant iar la drum lung n-ai nicio sansa fara el pus.
Am incercat eu odata inspre Brasov si dupa 10 km am zis ca iau trenul . Noroc cu silencer-ul.
Sincer sfatul meu este sa nu va grabiti si sa va luati una care acest silencer, altfel nu va vad bine9! 9! 9!sigpic
Comment
-
sal io is nou p'aci.io is mai mult cu 2 roti decat cu 4 da nu ma plang nici de 4.sa revin la subiect:a incercat oare cineva sa puna toba de motocicleta{bineinteles o toba de la un motor cu capacitate cilindrica mare} pe o masina ? chiar is curios cum se aude.Am vaz una pe youtube da era o dacie 1310.
Comment
Comment