Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu cred ca se aude mai tare ,ca is mai mici tobele de moto ,si nu au rezonanta asa mare.Tobele pe moto se aud spectacol ca sunt multe ture...ture la care o masina poate numa sa visezze)
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• daca imi aduc bine aminte am vazut pe binestiutul YOUTUBE un clip cu un Smart cu motor de hayabusa. Nu stiu sigur daca este si toba de hayabusa dar sigur se aude ca si un motor de viteza criminal ... horror jur
      aici puteti viziona http://www.youtube.com/watch?v=cV4HdsDZX6c

Comment

• mi-am pus si eu o toba sport la loganul meu, 1.4.. deci se aude prea tare , i-am pus si silencerul, e foarte mica schimbarea, acum problema e urmatoarea: POLITIA
        inauntru iti rupe capul..
        toata afacerea ma costat 100 ron, toba am cumparato de la un tigan disperat de bani, cu 80 ron, reductia 10 ron si montajul 1 pachet de tigari si o apa minerala ( sudura argon )
        acum intrebare: ce sa ii fac sa se auda mai incet?
        o sa atasez si niste imagini cat de curand, acum nu gasesc cablul de date

Comment

• acum intrebare: ce sa ii fac sa se auda mai incet?
          acum raspuns: cumperi alta

Comment

• Sau....o pui la loc pe aia stock
            sigpic

Comment

• Pai conteaza ce-ti doresti pana la urma ..zic eu!
              Vrei zgomot misto....asta e...poate deranjeaza......daca nu.....2-3 gauri in toba stock si gata!
              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• de cand caut una de inox "mai la locul ei" mai "linistita"... the search continues....
                Logan by Renault Pure Blood
                Nothing beats Low Cost

Comment

• pune borla semi sport.costa 450lei cu tot cu montaj.
                  AG 16 Y M A

Comment

• da bine, dar care din ele de la pilot auto sunt semi sport ?
                    Logan by Renault Pure Blood
                    Nothing beats Low Cost

Comment

• Originally posted by NoMaK View Post
                      daca imi aduc bine aminte am vazut pe binestiutul YOUTUBE un clip cu un Smart cu motor de hayabusa. Nu stiu sigur daca este si toba de hayabusa dar sigur se aude ca si un motor de viteza criminal ... horror jur
                      aici puteti viziona http://www.youtube.com/watch?v=cV4HdsDZX6c
                      motoarele suna tare si fara toba,si cu tobe pentru masini ,pentru ca merg la ture mult mai mari.Stiu pe cineva care a luat o toba de la mine si a pus-o pe motor si se aude beton.
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by CriSTI68 View Post
                        da bine, dar care din ele de la pilot auto sunt semi sport ?
                        Te duci si spui ca vrei borla semi sport.Sau mai pe intelesul lor,o toba sa se auda mai incet.La pilot se mai pot face si probe la montaj cu diferite tobe sa vezi care iti place cum suna dar cu conditia sa cumperi pana la urma una dintre tobe.
                        AG 16 Y M A

Comment

• multumesc pentru sfaturi..mai strang ceva bani si mai cer sfaturi!!!o zi excelenta la toti userii!!!
                          cu stima

Comment

• am un logan nou acuma,si mar interesa o toba sport.dar din ce am citit pe aici nui nimic mai nou,ori nu am stiut eu sa gasesc mesaje mai noi.cam cat costa o toba si de unde o pot achizitiona

Comment

• eu am la 90 euro cu tot cu silencer daca te intereseaza

Comment

• ai si certificat la ea??? am gasit o borla cu 450 si cu certificat de omologare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google