Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ia borla atunci .
    nu au certificare ca suna prea tare ) ,dar au silencer
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by odorog View Post
      am reusit sa o pun din aceeasi zi!singur-singurel!FARA SUDURA pentru ca nu o voi pastra pe aceasta,face prea mare zgomot!am fost la munte si la intoarcere am zis ca innebunesc de cap!pana la achizitionarea uneia cu silencer, o voi pune inapoi pe cea originala!uitati si un filmulet cu ea!poate ca in film se aude un pic mai tare fiind cu camera in spate in dreptul ei!p.s.-are cineva una cu silencer?in momentul in care il puneti,simtiti vreo diferenta?la sunet ma refer,ca am auzit multe mituri!multumesc mult!http://www.youtube.com/watch?v=qZNxwPmDEGI
      Ador cum face evacuarea.Vreau si eu una sau daca o mai ai pe a ta si o dai.Ca am inteles ca ai lovit masina.

Comment

• nu mai am nici toba si nici nu prea ai de unde gasi una la fel.dar se gasesc atatea in targ de vanzare.aia era doar "provizorie" desi sincer imi placea f mult cum se auzea.plus niste ratee cand faceam o frana de motor....scuze,chiar o dadeam daca mai exista
        "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• caut si eu o toba sport sa cumpar ... bugetul pana in 300-350 lei ... sa aibe si silencer` ... ma puteti ajuta si pe mn cu niste sfaturi?

Comment

• la 85 euro te pot ajuta eu ...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• da-mi detalii te rog frumos si dak m-ai putem negocia putin ...merci

Comment

• ai la el in semnatura detalii , iti dau eu link http://magazin.loganclub.ro/6-evacuare-esapamente
                Its just a car ...

Comment

• inainte sa cumpar o toba sport am si eu o intrebare...daca cumpar o toba sport cu silencer si ma opreste politia i-au amenda?

si daca puteti va rog sa-mi recomandati niste tobe sport pana in 350 de lei ptr logan de pe acest site...va multumesc

Comment

• Am toba de 2 ani si juma...No problem !!!...incearca toba sport, super....
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                      Am toba de 2 ani si juma...No problem !!!...incearca toba sport, super....
                      de care toba ai tu?

imi puteti recomanda una de pe autoaccesorii.ro

Comment

• sal auzi dar daca ti ai pus toba fuge mai tare?

Comment

• ''sal auzi dar daca ti ai pus toba fuge mai tare?''
                          Zboara ...incearca si tu !!!
                          sigpic
                          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• poti sa imi dai detalii te rog frumos despre magazinu ala din deva? ca maine trag o fuga pana la deva sa-mi cumpar

PS: kenji goleste-ti si tu inboxul ca nu-ti pot trim mesaj...

Comment

• deci sa inteleg ca o toba sport finala ,e doar pt sound?

Comment

• si design
                                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google