Autoaccesorii.ro sau accesoriiauto.ro nu mai stiu exact :p
Toba sport logan!
Collapse
X
-
asteptam link... pana una alta, eu ma gandesc la toata evacuarea Borla .. sau d c nu Magnaflow. Mi-ar place ca tips'urile sa fie duble, sa am 4 pe spate
PS. imi place cum iti urla toba la masina cristi, mai ales dupa 3 luni .. super .. acum face putin zgomot si cand aspiraLast edited by Danyutz; 7 January 2007, 03:16.
Comment
-
Comment
-
ce aveti ma?! stati p-aproape ca ati inteles gresit, nu ma refer nici la motorul aspirat si nici la sunetul cand ai valva de explozie, uitati-va atenti la ultimul filmuletz si ascultati, cum face cand lasa acceleratia. Se aude sunet ca si cum ar inspira aer pe tzeava.
Comment
-
si imi place ca face zgomot si cand "inspira"
Comment
-
cred ca gresesc ... cred ca e la al 2-lea filmuletz:blush:
Comment
-
Mda... se aude ceva in al 2-lea filmulet, dar nu asa de tare.
Comment
-
ma, da` ce ne tot cacaim aici, cum se aude?! ne-am impus pct de vedere, ne-am recunoscut greselile si ca se aude bine toba lui cristi ..
Comment
-
) Aveti dreptate....cand lasi acceleratie...face un zgomot frumos..o vibratie,mai ales cand esti cu ea in sarcina..si o lasi in a 3a...pe frana de motor 3500-4000 rpm, n-am filmulete in miscare ca n-am apucat sa fac,mie cel mai mult imi place cand e in sarcina. As scoate intermediara,bani pe intermediara sport nu as da,da mie ca urla prea tare...
Linkul acela care a fost pus pe pagina anterioara,de acolo am cumparat-o...dar din cate stiu,mai mult de 2 ani cica nu ar tine...se spargPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
Comment