Mi s-a parut prea scumpa la vremea aceea,era in jur de 10 mil! Scot intermediara...are suflu mai mare..s-aude mai misto,fara bani cheltuiti pe traseu borla
Toba sport logan!
Collapse
X
-
pai Borla parca are si finale
Comment
-
Eu am auzit powerfull asta la un prieten,pe un CLK ) si mi-a placut cum suna ,oricum nu s-aude la fel de tare ...exista tobe si tobe...recomand alea din carbon,dar sunt in jur de 150 euPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mwahaaaha...capu ma doare,la drum lung...am zis ca scot intermediara,dar cred ca ma abtin .M-am plimbat intr-o zi...vreo 2-3 ore...doar treapta 2a-3a,n-am mai putut de dureri de cap :pPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
Cred ca nu as putea sa merg cu toba sport...
Comment
-
Eu deschid si geamul,sa o aud
Bun,in a 2-a 3-a,ca peste deja ai peste 140 si nu mai auzi nimic doar vantulPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Uite ca nu esti Cristi_Xp singuru cu esapament schimbat :d , mam alaturat si eu voua acum vro 4-5 luni cu un esapament Borla , intermediara+finala Suna super misto .
Am pus si cateva poze :p Da io as vrea sa fac si niste filmulete cu masina Da se lasa tata greusigpic
Comment
-
eeehhh, lasa sa iei tu permisu` ca atunci faci tu filmuletze ... pana atunci se ard filtrele .. daca nu s-au ars pana acu`
Comment
Comment