Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu stiu daca te-a mai intrebat cineva(n-am citit chiar tot) dar nu pierzi garantia daca montezi asa ceva ...si eu as avea de gand sa-mi pun o toba pe loganu ce as vrea sa-l cumpar(inca n-am logan) si ma gandeam cum fac sa nu pierd din garantie...tre sa merg la ei
    mersi

Marius_N: "daca" si nu "dak" . Te rog frumos sa renunti la limbajul de tip mIRC! Sper deosebire de *******, aici nu e acceptat!
    Last edited by Marius; 18 February 2007, 00:51.
    http://forum.*******.ro/imagehosting...ad06ad153f.jpg

Comment

Problema e ca pierzi garantia la toba care o dai jos,sau in cazul lui la traseu...adica a pierdut garantia ca nu le mai are.Nu vad de ce s-ar pierde garantia la catalizator...plus ca tobele astea sunt de o calitate superioara celor de la dacia,deci imposibil sa se defecteze ceva din cauza lor.
      Daca iei logan...ia prestige
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Imi cer iar scuze pentru felul in care am scris....cu prescurtarile in cauza
        Cristi_Xp mersi pt detaliile in legatura cu toba si garantia...
        cat despre modelul ce-l voi lua ...cred ca nu va fi cel de 1.6 16v ...masina va fi mai mult pentru familie si bugetu nu prea-mi permite sa dau 10.000E pe Logan
        Last edited by fast_racer_sonik; 18 February 2007, 02:48.

Comment

Suna mult mai misto evacuarea cand urca masina repede in ture,si la ce am cam vazut la cel in 16v...se misca destul de bine
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Suna mai bine, normal! dar si la banii aia iti iei ceva de suna mult mai fain ;)
            Eu ma gandeam sa-mi pun asa ceva : http://forum.*******.ro/showthread.php?t=26354 dupa ce ar iesi motorul din rodaj

Comment

Pentru sunet misto eu as recomanda ceva din carbon,la 150 euro,astea sunt din inox,alea din carbon nici macar nu se incalzesc.Oricum daca o sa pui pe motor mai mare de 1.4 se recomanda sa pui una mai mare...

Comment

fast_racer_sonik Sincer nu stiu daca se pierde garantia , acuma orcum nu mia am
                Nush ce sa zic de tobele de carbon , daca vrei sa sune chiar tare (pune carbon ) adica si la relanti sa se auda un pic .
                Da o sa cam ai de lucru cu politia iti zic sigur , pentruca o sa bati la ochi de te opreste (si poate te mai gaseste si alceva , o folie neomologata RAR etc Aviz amatorilor
                Daca nu iti iei 1,6 16V iati macar 1,6 eu acuma plang ca nu am luat 1,6 sa mai am cativa magarusi in plus .
                sigpic

Comment

cristi,filmuletul cu toba este inregistrat cumva intr-o curte din calnic?

Comment

nup...e inregistrat in TM ;)

Comment

eu recomand cu caldura toba borla
                      prietenii stiu de ce
                      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Tu ai borla ??? Finala sau tot traseu ??
                        sigpic

Comment

Fratilor!! Care stie.... tobele astea sport in afara de zogomot au afecte si asupra comportarii motorului? Am citit undeva ca cica se face evacuarea mai usor si atunci creste automat si puterea motorului. Asta fara ca sa te apuci sa pilesti la blocul motor unde sint gaurile pentru evacuare...
                          Are cineva un raspuns?

Comment

daca sunt facute cu cap poti sa castigi putere...oricum nesemnificative cifrele
                            Daca te pui sa faci tu dupa ureche...poti sa pierzi putere

Comment

De exemplu

In ultimul timp a inceput sa ma duca si pe mine gandul la o toba. Nu ma intereseaza sa mai scot cai din micul meu 1.4 pentru ca din cate am vazut e doar o iluzie daca toba nu e calculata si paracalculata. vreau sa se auda bine la turatii scazute si sa aiba un amortizor de zgomot cum gasisem pe un site.
                              Dar mai e ceva, sincer nu as vrea sa ma apuc sa o sudez pe masina, as vrea sa se prinda in coliere, a si inca ceva sa aiba o omologare R.A.R., o hartie amarata cu o stampila intr-un colt ca sa nu ma bag pe sub masina de cate ori ma opreste vreun militan sa schimb toba cu cea de fabrica.
                              Din pacate filme cu tobe sport pe Logan rar se gasesc.
                              Uite ce am gasit eu: http://www.youtube.com/watch?v=Z4u8Fkk5cZ0
                              Asta se aude frumos la turatii mici, la turatii mari se pierde total si mi se pare ca se aude ca cea de fabrica.
                              Pe de alta parte http://www.youtube.com/watch?v=wKxPC...watch_response asta suna mai bine parca pe toata gama de turatii.
                              In continuare, dintr-un click in altul, am dat si de asta cu zgomotul ce se aude in masina: http://www.youtube.com/watch?v=KuYw6...elated&search=
                              E placut asa pe distante scurte, dar la un drum de 200 km ti se cam ia.
                              Asta e motivul pentru care as vrea ceva cu amortizor de sunet.
                              Cine mai are filme cu tobe sport pe Logan sa mai puna filme sa ne facem si noi o parere de cum se aud pe titiurile noastre autohtone.
                              PS: Sper ca nu v-ati plictisit
                              Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

parca sunt masini delea muscle car din us ...pentru cine place sunetul asta ...mie unul imi place mai ales in oras la mine daca e toti or sa se uite la semafor cand plec primul
                                sigpic
                                astra h 1,7 cdTI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google