Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa cate stiu eu, silencer-ul nu se cumpara, ori vine impreuna cu toba, daca este prevazut cu asa ceva, ori gasesti pe cineva sa faca unul custom.

Stiti pe cineva care sa faca silencer custom? Ca la mine toba nu a fost prevazuta cu asa ceva...
    Just Hold Onnnnnn....

Comment

• Eu am facut silencer home-made si face treaba buna.

Pentru cine vrea toba sport care pe buton sa fie stick exista sistemele cut-out.
      sigpic

Comment

• Toba Sport Logan 1.5dci ?

Salut,am si eu o mica intrebare.. Pe un Logan 1.5 dci merge o toba sport? si daca stiti cam cum se aude si daca e greu de montat trebuie sudata etc..? doresc doar finala Astept un raspuns

Comment

• De mers, se poate monta fara probleme, dar rezultatele tind spre 0. Deci nu recomand, nu se poate compara cu sunetul de pe motoarele pe benzina. Mai bine iti iei un tips.!
          Just Hold Onnnnnn....

Comment

• da,se sudeaza!chiar recomand acest lucru,sunetul nu este spectaculos deloc!nu prea merita pe dci toba sport

Comment

• ma intereseaza si pe mine daca exista o toba care pana in 3000 de ture (benzina) sa fie mai linistita, iar dupa aceasta turatie nu mai conteaza cat de galagioasa e. nu spun sa fie ca toba stok dar totusi cat mai slaba in intensitate. daca stiti o astfel de toba va rog sa imi spuneti si mie numele. multumesc

Comment

• exact aceeasi chestie o am eu in cap. undeva la 3000 - 32000 rpm sa se auda toba , pana acolo sa fie stok.exista asa ceva?
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• da, iei toba stock si ii tragi o gaura ) sunt diverse tobe de la fk care is destul de ok, deloc deranjante
                  sigpicMy ride

Comment

• Treaba cu tobele sport este tocmai inversa...turatii mici > zgomot mare si invers.Am cautat si eu o toba sport mai silentioasa dar am inteles ca asa ceva nu exista...de aceea se numeste sport.Oricum daca doriti ceva mai "linistit" exista Magnaflow (care la turatii mici nu e chiar asa de galagioasa)si "trompetele" de la Plush sau Yed No offence celor care au asa ceva.

P.s. Cea mai mare problema la Logan este Izolatia Fonica,de acolo si sunetul asurzitor din habitaclu.
                    sigpic

Comment

• Eu as dori o toba sa nu se auda sa sara omu din pat ) pe dci a s dori sa se auda cat de cat finut..am comandat una de pe net sa vad ce poate..nu prea scumpa

Comment

• o sa se auda precum un tractor .... pe "dizel" chiar nu se merita toba sport

Comment

• Cel mai ieftin iti pui o teava in loc de toba la dci, tot ca o toba sport se aude daca nu mai bine, iar de dat afara in masina? Nici nu e cazul, niciodata nu se va auzi ca la benzina de la N kilometri.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Am eu Magnaflow, si asa cum a zis @yakuzel , la turatii mai mici (pana in 2500rpm) e destul de silent, se aude un sunet gros, dar dupa 2500-3000rpm se transforma...
                            Just Hold Onnnnnn....

Comment

• vod00 da-mi si mie te rog mai multe detalii despre toba care o ai tu. ai pm de la mine
                              sigpic

Comment

• nu mai vorbiti prostii...se aude bine si pe diesel daca nimeresti toba; poate nu se aude ca si cum ai bate cu o teava in canal la turatii mari ca la o benzinara dar se aude gros si impunator...demo
                                mie unul la benzinare nu imi place cum se aude la turatii mari; rar am vazut o benzinara sa se auda bine...depinde de fiecare ce vrea...zgomot mult, ragaituri sau ceva care sa atraga atentia si auzul placut
                                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google