If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut,am si eu o mica intrebare.. Pe un Logan 1.5 dci merge o toba sport? si daca stiti cam cum se aude si daca e greu de montat trebuie sudata etc..? doresc doar finala Astept un raspuns
De mers, se poate monta fara probleme, dar rezultatele tind spre 0. Deci nu recomand, nu se poate compara cu sunetul de pe motoarele pe benzina. Mai bine iti iei un tips.!
ma intereseaza si pe mine daca exista o toba care pana in 3000 de ture (benzina) sa fie mai linistita, iar dupa aceasta turatie nu mai conteaza cat de galagioasa e. nu spun sa fie ca toba stok dar totusi cat mai slaba in intensitate. daca stiti o astfel de toba va rog sa imi spuneti si mie numele. multumesc
Treaba cu tobele sport este tocmai inversa...turatii mici > zgomot mare si invers.Am cautat si eu o toba sport mai silentioasa dar am inteles ca asa ceva nu exista...de aceea se numeste sport.Oricum daca doriti ceva mai "linistit" exista Magnaflow (care la turatii mici nu e chiar asa de galagioasa)si "trompetele" de la Plush sau Yed No offence celor care au asa ceva.
P.s. Cea mai mare problema la Logan este Izolatia Fonica,de acolo si sunetul asurzitor din habitaclu.
Eu as dori o toba sa nu se auda sa sara omu din pat ) pe dci a s dori sa se auda cat de cat finut..am comandat una de pe net sa vad ce poate..nu prea scumpa
Cel mai ieftin iti pui o teava in loc de toba la dci, tot ca o toba sport se aude daca nu mai bine, iar de dat afara in masina? Nici nu e cazul, niciodata nu se va auzi ca la benzina de la N kilometri.
Am eu Magnaflow, si asa cum a zis @yakuzel , la turatii mai mici (pana in 2500rpm) e destul de silent, se aude un sunet gros, dar dupa 2500-3000rpm se transforma...
nu mai vorbiti prostii...se aude bine si pe diesel daca nimeresti toba; poate nu se aude ca si cum ai bate cu o teava in canal la turatii mari ca la o benzinara dar se aude gros si impunator...demo
mie unul la benzinare nu imi place cum se aude la turatii mari; rar am vazut o benzinara sa se auda bine...depinde de fiecare ce vrea...zgomot mult, ragaituri sau ceva care sa atraga atentia si auzul placut
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment