Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce fel de toba e cea din video?
    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• poate nu se aude ca si cum ai bate cu o teava in canal la turatii mari ca la o benzinara dar se aude gros si impunator
      @VanDiesel, se pare ca tu esti genul, am diesel, benzinarele sunt varza,nu? Nu a zis nimeni ca nu se schimba sound-ul daca ai toba sport pe diesel, dar schimbarea este mai mult de aspect decat de sunet...
      Just Hold Onnnnnn....

Comment

• salutare "Vod00" am si o intrebare la tine am fost vazut ca de curind ai achizitionat , si montat o toba noua sport as vrea sa te intreb cum se aude in turatii peste 3000 la un drum mai lung se aude tare in masina ?

Comment

• Salut Costyk, treaba asta cu sunetul difera de la om la om, eu unul nu am probleme cu sunetul scos, dar poate altii ar avea. De auzit se aude oricum, nu tare, dar se aude. Oricum dasta exista si silencer, cand pleci la drumuri lungi il pui si ai scapat de griji. ;)
          Just Hold Onnnnnn....

Comment

• da multumesc "Vod00 asta cu zgomotul este adevarat ca depinde cit poti rezista, am si eu una dar este prea de tot cu ea si ma batea gindul pt o schimbare si caut pareri ca pentru viitor sa stiu ce sa aleg

Comment

• Originally posted by Vod00 View Post
              @VanDiesel, se pare ca tu esti genul, am diesel, benzinarele sunt varza,nu? Nu a zis nimeni ca nu se schimba sound-ul daca ai toba sport pe diesel, dar schimbarea este mai mult de aspect decat de sunet...
              nu ai nimerit genul; mi-am luat diesel si pentru cum se aude motorul; deci pentru mine toba sport inseamna un sunet placut nu neaparat tare...
              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• a fost cineva pe la borla pentru o finala pentru 1,6 mpi ? dati-mi si mie un pm cu un pret va rog
                Nu-i bai...

Comment

• Originally posted by Vod00 View Post
                  Mi-am pus si eu o finala MAGNAFLOW, se aude super bine, gros, eu sunt super multumit...
                  de unde si cu cat pot face rost si eu de una?

Mersi!

Comment

• asta ii a mea.
                    Fk Final Exhaust Dacia Logan 1.4 8vSunet evacuare finala.
                    http://www.youtube.com/watch?v=CqjwtuQAk-A

Comment

• te unge pe suflet
                      Nu-i bai...

Comment

• Am si eu nevoie de un ajutor!

Deci am o toba sport si ea a venit fara silencer. I-am facut eu un silencer home-made (am pastrat diametrul de iesire al tobei stock, dar nu este complet entans).

Ea se aude bine, nu am nici o problema cu ea, dar mergand pe autostrada, neveste-mii nu prea ii place sa auda (chiar si cu silencer) toba la 3500 rpm (se aude foarte tare si nu se mai intelege nimic in masina). Am portbagajul antifonat. Ce pot sa mai fac ca sa mai diminuez sunetul?
                        sigpic

Comment

• Salut, a incercat cineva sa scoata doar intermediara si sa lase finala de fabrica?

Comment

• Nu va fi nici o diferenta.Pentru sunet se incepe intai cu schimbarea finalei.
                            AG 16 Y M A

Comment

• ce diametru are evacuarea stock? mi-am gasit o finala borla pe 45 si mi-e sa nu fie prea mica
                              Nu-i bai...

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
                                Am si eu nevoie de un ajutor!

Deci am o toba sport si ea a venit fara silencer. I-am facut eu un silencer home-made (am pastrat diametrul de iesire al tobei stock, dar nu este complet entans).

Ea se aude bine, nu am nici o problema cu ea, dar mergand pe autostrada, neveste-mii nu prea ii place sa auda (chiar si cu silencer) toba la 3500 rpm (se aude foarte tare si nu se mai intelege nimic in masina). Am portbagajul antifonat. Ce pot sa mai fac ca sa mai diminuez sunetul?
                                una bucata preche casti
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google