lumina se aprinde la deschiderea unei usi
Iluminare Habitaclu Suplimentara
Collapse
X
-
..3nergy. aici trebuie sa explici si sa arati ce anume faci (imbunatatire) la masina,astfel ca, sa poata si ceilalti a face si ei la randul lor, la ale lor masini, dar cu o mai multa usurinta, avand deja "cunoasterea" muncii pe care o vor face.
Asadar, in acest link http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=147 aveti cateva poze de la "My ride" cu luminia suplimentara in habitaclu.
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...unt=3...locuri de amplasat lumina in habitaclu....stalpi centrali spate, pod pedalier, si locrile spate-picioare.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
-
Ahhh nuuu... Nu era necesara aceasta modificare....De ce sa vezi mai bine in masina ....Las sa vada altii proiectoarele cand te urci in masina....Ca in interior sa nu vezi nimic.Eu am 36 de superfluxuri in masina albe....24 in spate si 12 la sofer....Da vad si un ac cazut in masina.....
Comment
-
pune niste poze te rog,sunt doar curios.Pe mine unu ma intereseaza prea putin lumina in masina,( eu cred ca ce e montat din fabrica e arhisuficient)si dupa cum vezi am masina foliata,deci o vreau pe intuneric .Probabil ca la anul o sa-mi pun o instalatie de pom in masina si sa vezi tu atunci joc de lumini
No lua in semn de rau,dar fiecare cu gusturile lui.LA MULTI ANI
Comment
-
Omule cine a zis ceva de joc de lumini? Si ce treaba are folia cu iluminatul? Si eu am folie pe masina dar asta nu inseamna ca atunci cand am nevoie de lumina in masina sa caut ca un orbete la lumanarea aia pusa din fabrica. Nu poti sa compari lumina produsa de un led alb cu acel bec. Nu cantitatea de lumina e importanta ci spectrul culorii care se schimba. E alb curat. La multi ani si tie. A si apropo sa vezi ce misto e sa cauti o canuta de jucarie cat buricul de la degetul mic la becul arhisuficient. Taticii stiu ce spun
Comment
-
asa e bogidan21 taticii stiu de ce. uratzelul_flo De ce s-a montat a 2a plafoniera suplimentara centrala spate?!....pentru ca atunci cand esti cu familia in masina, si au treaba prin spate (alaptat ala micu, cautat jucaria copilul 2....completat integrame etc), orice activitate ce are loc pe bancheta din spate, noaptea, si in timpul mersului, fara a afecta atentia soferului de la condus....de asta sunt bune, si comandate impreuna(la deschiderea portierelor) si independent, in functie de nevoi.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
cristi eu mi-am pus folie pe geamuri cea mai inchisa,fata si spate,deci nu vreau sa fiu vazut din exterior,de asta nu sunt de acord cu prea multa lumina in masina iar cand o sa am si eu o familie o sa optez obligatoriu pentru o maisna mai mare,mai spatioasa si evident oricare alta masina inafara de logan
Comment
-
Interesant. De unde ati tras firele si de unde ati cumparat lampile? M-i se pare foarte util cum e la unele masini, lampa in usa jos, sa vezi unde calci cand cobori din masina.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Lampile pozitionate in stalpii centrali spate, si la picioare spate, sunt de la bmw-uri ( dezmembrari).....sau orice lampa gaseti tu,si mai este in stare de functionare. Firele se trad de la plafoniera centrala,sau de la iluminatul din potbagaj.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Daca va uitati la alte marci de masini cam toate au in spate.Am folie neagra si am copil nu va vine sa credeti ce bine se vede lumina !
Ideea mi-a venit cand am vaz intr-un bmw si am facut rost de 2 buc identice si arata de parca e din fabrica.iluminarea se face cand se deschide usa si cand e actionata manual de la plafoniera.
Comment
-
o ideie
de ce nu folositi asta
http://www.euro-iluminat.ro/42390e9d...5-19A43B401C47
e mai ieftim decit o plafoniera nu mai e necesar sa tragi fire si bateriilie te tin de te plictisesti [1.5 ani au ale mele in prezent si nu dau semne de oboseala ]baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment